Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Együtt a helyi korrupció ellen
2014. okt. 08.
Folytatva a tematikus sort, 2014. október 6-án, hétfőn az Együtt - a Korszakváltók Pártja és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület közösen kidolgozott korrupcióellenes elképzeléseit vázolták sajtótájékoztatón a szövetség képviselői. Bevezetőjében dr. Jakab Zoltán polgármesterjelölt felhívta a figyelmet arra, hogy a közélet tisztaságával összefüggő témakörök igen fontos pillérei választási programjuknak. Ez az Együtt-PM szövetség korábbi döntésén alapul, amely tételesen felsorolja az antikorrupciós elemeket. Ezeket a jelenlegi törvényi szabályozásnál szigorúbb szegmensekkel egészítettek ki, majd néhány napja nyilvános rendezvényen a pártszövetség minden polgármesterjelöltje aláírásával erősített meg és önmagára nézve kötelezően elfogadott.
 ... bővebben » 
 
Jelölti bemutatkozás: Papp Éva, MSZP-DK képviselő-jelölt a váci 4-es számú választókörzetben
2014. okt. 08.
Papp Éva vagyok. Békésen születtem 1961-ben. A gimnázium után a Szarvasi Óvónőképző Intézetben tanultam. 1994-ben költöztem Vácra. Vállalkozó vagyok, egy üzletet viszek a belvárosban. Elváltam, gyermekemet egyedül nevelem. Ő az idén érettségizett és a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanul tovább. Az önkormányzati munka és a politika hozzám közel álló területek. Fontos része az életemnek a 2002 és 2010 közötti időszak, amikor is Felsőpetény polgármestere voltam. Örömmel és felelősséggel végeztem megbízatásomat. Gyermekemmel Vácott képzeljük el a jövőnket. Szeretem ezt a várost és hiszem hogy hasznára lehetek. Tapasztalataimmal, önkormányzati ismereteimmel és munkabírásommal szeretném szolgálni a város illetve választókörzetem polgárait.
 ... bővebben » 
 
Beszámoló a fórumról, amelynek ideje alatt megrongálták Nagy Péter polgármester-jelölt autóját
2014. okt. 07.
A korábbiakhoz képest feltűnően kevesen voltak Nagy Péter lakossági fórumán, ahol ezt poénkodva nyugtázta a polgármester-jelölt, mondván: „Biztos embereket állítottak az utcára, hogy ne merjenek bejönni…” Ekkor még ő maga sem gondolta, hogy enyhe figyelmeztetés fogja várni az előadása végén. Autóját valaki megrongálta a fóruma alatt. Az ügyről bővebben egy másik írásunkban számoltunk be olvasóinknak a hétvége folyamán.
 ... bővebben » 
 
Polgármesteri programismertetők - nyolc jelölt az ipartestület fórumán
2014. okt. 07.
Nyolc ember egy asztalnál és mindegyikük azonos célokkal rendelkezik, bár jelenleg egymás riválisaiként igyekeznek minél több választópolgárt meggyőzni arról, hogy Vác fejlődéséért polgármesterként melyikük tudja tenni a legtöbbet a következő, immáron öt esztendőre szóló önkormányzati ciklusban. A Vác és Vidéke Ipartestület – folytatva a rendszerváltozás óta meglévő hagyományt – 2014. szeptemberének utolsó napján egy asztalhoz ültette a városvezetői tisztségért ringbe szálló polgármester-aspiránsokat.
 ... bővebben » 
 
Önrendelkezés, önellátás, önvédelem - programismertetőt tartott a Jobbik
2014. okt. 07.
Önrendelkezés, önellátás és önvédelem. Három szóban így lehet összefoglalni a Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezetének programját, amelynek részleteiről Fehér Zsolt elnök és Kászonyi Károly alelnök tájékoztatta a helyi médiát. Az előbbi a 4-es, míg utóbbi a 3-as választókörzetben méretteti meg magát a 2014. október 12-én tartandó önkormányzati választáson.
 ... bővebben » 
 
SZAVAD: alsóvárosi programismertetés
2014. okt. 06.
Szóval-tettel a Városért, a Demokráciáért (SZAVAD) Egyesület színeiben az alsóvárosi városrészben élők képviseletéért ringbe szálló képviselő-jelöltek ismertették sajtótájékoztató keretében megvalósítandó programjukat. A 2014. október 12-én tartandó önkormányzati választáson a váci, 6-os számú választókörzetben induló Horváth Erzsébet a Földváry téri házak és utak felújításáért lobbizna a képviselő-testületbe kerülése esetén.
 ... bővebben » 
 
Dr. Bóth János: "Pető Tibor reagálása nem más, mint beismerő vallomás"
2014. okt. 06.
Fenti címmel írt levelet szerkesztőségünknek dr. Bóth János, az MSZP-DK polgármester-jelöltje nem sokkal azután, hogy ma reggeli sajtótájékoztatójának beszámolója Pető Tibor alpolgármester reflektálásával együtt megjelent portálunkon. Dr. Bóth János levelében a következő két mondat áll: "Miután a környezetkárosítással kapcsolatos sajtó tájékoztatómra Pető Úr csak egy személyeskedő és értelmetlen választ adott, mely minden konkrétumot nélkülöz, kénytelen vagyok cáfolat hiányában reagálását beismerő vallomásnak tekinteni. Tehát Pető Úr, ismételten „game over”."
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat