Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Vácott is tiltakoztak a Közfelháborodás Napján
2014. nov. 18.
Az esős, hideg idő ellenére is sokan - Budapesten, a Kossuth téren nagyjából 20 ezer ember, Vác főterén pedig mintegy 150 ember - gyűltek össze 2014. november 17-én 18 órától a "Közfelháborodás Napja" rendezvényeken, melyek országszerte és külföldön közel 40 városban kerültek megrendezésre.
 ... bővebben » 
 
Fehér Zsolt: "Az erősödés jó alap lehet a jövőre nézve"
2014. okt. 19.
Sajtótájékoztató keretében értékelte csütörtökön, 2014. október 16-án a választási eredményeket a Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezete részéről Kászonyi Károly alelnök és Fehér Zsolt elnök, akik mindketten második ciklusukat kezdhetik meg önkormányzati képviselőként, előbbi a váci képviselő-testületben, utóbbi pedig a Pest megyei Közgyűlésben.
 ... bővebben » 
 
Köszönetet mond a váci választóknak a SZAVAD elnöksége
2014. okt. 16.
"Nagy tisztelettel megköszönjük a váci polgároknak, hogy a ránk adott összesen 1855 szavazattal a (Szóval-tettel a Városért a Demokráciáért) SZAVAD Egyesület egy jelöltjét bejuttatták a képviselő-testületbe. Köszönjük a rengeteg segítséget, amelyet ismerős és ismeretlen önkéntesektől kaptunk. Köszönjük, hogy elolvasták szórólapjainkat és meghallgatták elképzeléseinket a kitelepüléseken." - olvasható a SZAVAD Egyesület elnöksége által a minap szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben, melynek további részleteit az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Az MSZP-DK önkormányzati választás utáni értékelője
2014. okt. 15.
"Először is nagy tisztelettel megköszönöm annak a 3118 polgárnak, aki a polgármester jelöltségemet szavazatával támogatta, s így érdemi baloldali alternatívát adott Vácnak" - kezdte kedden megtartott választás-értékelő sajtótájékoztatóját az MSZP Váci Szervezetének elnöke dr. Bóth János, aki a vasárnapi helyhatósági választáson az MSZP-DK választási szövetség közös jelöltjeként, több civil szervezet támogatásával szállt harcba a polgármesteri székért.
 ... bővebben » 
 
Egyértelmű, elsöprő siker Vácon - sajtótájékoztatón értékelt az újraválasztott városvezetés
2014. okt. 15.
Egyértelmű, elsöprő siker. E szavakkal kezdte a 2014. évi önkormányzati választás eredményeinek értékelését Fördős Attila, Vác újraválasztott polgármestere azon a sajtótájékoztatón, amelyet hétfőn, 2014. október 13-án tartott Pető Tibor és Mokánszky Zoltán társaságában. A választási eredmény fényében egyértelműen kijelenthető, hogy a jobboldal egységesítésével olyan politikai erő koncentrálódott városunkban, amellyel szemben más, reális alternatívát jelenleg senki más nem tud felmutatni – jelentette ki a polgármester.
 ... bővebben » 
 
Nagy Péter: Köszönöm! ...egy igazán "NAGY" élmény volt...
2014. okt. 14.
Nagy Péter a 2014. október 12-i helyhatósági választáson független, konzervatív jelöltként indult a polgármesteri székért. A kilenc gyermekes családapa, vállalkozó ugyan a választást nem nyerte meg, de a közéletben általa megkezdett - ahogyan ő fogalmaz - rendrakást tovább kívánja folytatni. Most azonban, mindenek előtt Nagy Péter szeretne ezúton is köszönetet mondani az alábbiak szerint.
 ... bővebben » 
 
Két váci a Pest megyei közgyűlésben
2014. okt. 14.
A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt alkotta szövetség nyerte a területi választást és abszolút többségben folytathatja munkáját a kormánypárti koalíció a Pest megyei közgyűlésben. A negyvenhárom fős megyei közgyűlésben huszonhárman képviselik a kormányoldalt. A Fidesz-KDNP mellett a Jobbik, az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az LMP is delegálhat tagot a megyei grémiumba.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat