Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Önkormányzati Választás 2014 - Kikre és hol szavazhatunk?
2014. okt. 12.
Vácott a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint a mai napra kitűzött helyhatósági választáson 8 polgármester-jelölt és 75 képviselő-jelölt közül választhatnak majd a választópolgárok. Az alábbi összefoglalóban láthatják olvasóink, hogy váci választópolgárként pontosan kikre is voksolhatnak, illetve arról is tájékozódhatnak, hogy lakóhelyük vagy bejlentett tartózkodási helyük alapján hova kell menniük szavazni.
 ... bővebben » 
 
A 2014. évi Önkormányzati Választás váci eredményei
2014. okt. 12.
A 2014-es helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásán az állampolgárok az adott települések polgármestereiről, a települések önkormányzatának összeállításáról (egyéni választókörzeti képviselők személye), továbbá a megyei közgyűlések összetételéről dönthettek a mai napon. A szavazóhelyiségek a mai napon 6 és 19 óra között várták a választópolgárokat. Az urnák lezárását követő szavazatszámlálás befejeződött. A választás váci eredményeit az alábbiakban tekinthetik meg olvasóink. (Az eredmények tájékoztató jellegűek. A választás hivatalos végeredményét nyolc nappal a választás után közli majd a Nemzeti Választási Bizottság!)
 ... bővebben » 
 
Ahogy Pető Tibor látja a TAO-s és a szemétmaffiás ügyet
2014. okt. 11.
Személye és a Fidesz-KDNP ellen indított lejárató kampánynak nevezte Pető Tibor váci alpolgármester a szemétmaffia névvel illetett illegális hulladéklerakással, valamint a TAO- gazdálkodással kapcsolatos vádakat. - Két esetben az ellenlábasok határozottan felszólítottak, hogy adjak választ a vádakra. Ezt most megteszem - kezdte pénteki sajtótájékoztatóját Pető Tibor.
 ... bővebben » 
 
A Jobbik közleménye néhány szórólap kapcsán
2014. okt. 11.
Ma reggelre virradóra Vác város több pontján jelentek meg olyan szórólapok, amelyek tévesen azt sugallják, mintha a Jobbik támogatná az egyik független polgármester-jelöltet - derül ki a Jobbik Váci Szervezete által szombat délelőtt szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből. "Ezúton kijelentjük, hogy NEM tudunk közösséget vállalni az azon szereplő Nagy Péterrel, egyúttal kérjük Önöket, hogy ne dőljenek be az ilyen és ehhez hasonlatos megtévesztő irományoknak!" - olvasható a Szervezet közleményében.
 
Nagy Péter közleménye néhány szórólap kapcsán
2014. okt. 11.
- Tisztelt Váci Lakosok! Most értesültem arról, hogy több olyan fekete-fehér „szórólap” jelent meg, amiben az én nevem, illetve rám való hivatkozás és általam tett rendőrségi feljelentés szerepel. Kérem az érintetteket és a város lakóit, ne tulajdonítsák nekem ezeket - kezdi szombat délután szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményét Nagy Péter független, konzervatív polgármester-jelölt. A közlemény további részleteit az alábbiakban tesszük közzé olvasóink számára.
 ... bővebben » 
 
Kampányzárás: standolás, süti, lovaskocsis felvonulás
2014. okt. 11.
A 2014. október 12-én tartandó önkormányzati választás előtt egy nappal tartja kampányzáróját a Szóval-tettel a Városért a Demokráciáért (SZAVAD) Egyesület és a Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezete. Az utóbbi a város több pontján lévő üzletek (CBA-k és a Magyar utcai diszkont) előtt standolnak a délelőtti órákban, míg ezzel párhuzamosan lovaskocsis felvonulást tartanak a városban. A lovaskocsi 9 órától a következő útvonalon közlekedik a városban: indulás a Deákvári főtérről majd a Gombási út-Radnóti út-Újhegyi út-Kodály út-Papp Béla út-Dózsa György út-Március 15 tér-Budapesti főút-Zöldfa utca-Kölcsey út-Vásár út és Damjanich tér.
 ... bővebben » 
 
Ifj. Tisza Zoltán ünnepélyesen átadta a pengefalat
2014. okt. 11.
A régi, rendszerváltás előtti években általában az akkori kor piros betűs, állami ünnepeihez igazítva adták át az öt éves terv útmutatásai szerint elkészült jelentősebb beruházásokat Magyarországon. E tekintetben sok minden nem változott az elmúlt negyedszázadban hazánkban, ha csak nem annyi, hogy az avatási és különféle átadási ünnepségek jó része kimondva-kimondatlanul a választási kampányok részét képezik.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat