Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Matkovich Ilona: "Én a megoldások embere vagyok"
2014. okt. 10.
A minap a 2014. október 12-i helyhatósági választásokon Vácott a Szóval-tettel a Városért, a Demokráciáért (SZAVAD) polgármester-jelöltével, Matkovich Ilonával beszélgettünk a választáson való indulásáról, elképzeléseiről, terveiről. Az interjút az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Kampányfinisben startolnak a váci beruházások
2014. okt. 10.
Az elmúlt két hétben különösen nagy feladat hárult a helyi média munkatársaira, ha jelen akartak lenni mindenhol, ahol a város vezetői megfordultak, hogy átadjanak különféle elkészült, avagy félig kész beruházásokat, illetve, hogy bejelentsék újabb projektek indítását. A 2014. október 12-én tartandó önkormányzati választás előtt néhány nappal bejelentett és portálunkon mindeddig különálló cikkbe foglalva nem megjelentetett fejlesztéseket igyekeztünk egy csokorba szedni az alábbiakban.
 ... bővebben » 
 
Ismertették programjukat a Jobbik váci képviselő-jelöltjei
2014. okt. 10.
Az elmúlt napokban ismertették körzetekre bontott választási programjukat a Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezetének képviselő-jelöltjei. A Deákvári főtéren október másodikán a 6.,7., 8., 9., és 10., míg október hetedikén az 1., 2., 3., 4. és 5. választókörzet képviselő-jelöltjei ismertették programjukat, amelyeket a választókkal folytatott személyes beszélgetéseken elhangzottak alapján állítottak össze. (Az alábbi írásunkban mindkét eseményről olvashatnak olvasóink, de most kivételesen nem időrendben, hanem a választókörzetek sorrendje szerint ismertetjük a jelöltek főbb célkitűzéseit – a szerk.).
 ... bővebben » 
 
Jelölti bemutatkozás: Fónagy István, SZAVAD képviselő-jelölt a váci 3. számú választókörzetben
2014. okt. 10.
1962-ben születtem, Miskolcon. Érettségi után tanulmányaimat Budapesten folytattam egészségügyi területen. 1993-ig Sződligeten a “Viktor” Speciális Otthonban dolgoztam, mint főápoló. 1993-ban egyéni vállalkozó lettem, ezen belül a vendéglátás és a turizmus területén tevékenykedem immár 21 éve. A vendéglátó üzletvezetői tevékenység mellett elvégeztem magas szinten az okleveles borbíráló képzést.
 ... bővebben » 
 
Megrongálták dr. Bóth János óriásmolinóját
2014. okt. 09.
"Bár az elkövetők személye egyelőre ismeretlen, nem nehéz politikai összefüggést találni azok között, akik a városban most már folyamatosan, komoly anyagi veszteségeket okozva teszik tönkre polgármester-jelölti plakátjaimat és azok között, akik hatalmuk tudatában gyűlöletkampányt folytatnak ellenem." - írja dr. Bóth János, az MSZP-DK polgármester-jelöltje minapi sajtóközleményében, amelyet annak apropóján juttatott el a helyi médiának, hogy 2014. október 8-áról október 9-ére virradó éjszaka megrongálták a Naszály Áruházon lévő óriásmolinóját.
 ... bővebben » 
 
Rusvay Gábor: "Csak a városunkért, csak Önökért!"
2014. okt. 09.
2014. október 7-én tartott bemutatkozó sajtótájékoztatót Rusvay Gábor, a -es számú választókörzet független, konzervatív értékrendet valló képviselő-jelöltje. Rusvay Gábor a jelenlévők köszöntését követően elmondta: tájékoztatóján az ez évi önkormányzati választással kapcsolatos észrevételeiről, a kampány során tapasztaltakról, a regnáló vezető politika demokrácia-értelmezéséről s - nem utolsó sorban - a megmérettetése okairól, céljairól, s ha kérdezik, a választási esélyeiről számol be.
 ... bővebben » 
 
SZAVAD: deákvári programismertető
2014. okt. 09.
A Szóval-tettel a Városért a Demokráciáért (SZAVAD) Egyesület a váci Jávorszky Ödön Városi Kórház járóbeteg-szakrendelőjének épülete előtt tartott sajtótájékoztatót kedden, 2014. október 7-én. A deákvári városrészben induló képviselő-jelöltek programismertetésének helyszínválasztása nem volt véletlen, hiszen a kórház épülete előtti terület rendbetételével kezdte aktívabb közéleti szerepvállalását a Matkovich Ilona vezette civil szerveződés.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat