Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Jelenleg öt biztosan induló országgyűlési képviselő-jelölt van Vácon
2014. márc. 02.
Információink szerint több, mint harminc szervezet képviselője vette fel a Pest megye 4-es számú választókerület központjául szolgáló váci Helyi Választási Irodán azokat a kérdőíveket, amelyekre a választásra jogosult, a váci választókerülethez tartozó harmincnégy településen élő állampolgárok támogató aláírását gyűjtötték az országgyűlési képviselő-jelöltek az önkéntes kampánycsapatuk tagjaival.
 ... bővebben » 
 
Baloldali nők a változásért
2014. febr. 25.
Az eső sem tartotta vissza azokat a lelkes aktivistákat, aki piros sállal a nyakukban vonultak Vác belvárosában pénteken, 2014. február 21-én a Magyar Szocialista Párt kampányrendezvénye részeként. Kiss Zsolt országgyűlési képviselő-jelölt mellett Demeter Márta, az MSZP országos elnökségének tagja, Krállné Malecz Julianna, az MSZP Pest megyei alelnöke és Kolozs András EP-képviselő-jelölt is jelen volt a figyelemfelhívó akciónak. A város főteréről a Madách Imre Művelődési Központig vonult a tömeg, ahol fórumot is tartottak.
 ... bővebben » 
 
Fehér Zsolt, a Jobbik jelöltje is összegyűjtötte az aláírásokat
2014. febr. 24.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pest megyei 4-es számú választókerületi képviselő-jelöltje, Fehér Zsolt ma reggel leadta a választási irodán az országgyűlési választásokon való induláshoz szükséges aláírások többszörösét - derült ki azon a rövid tájékoztatón, melyet az ívek leadását követően tartott a jelölt Szalontai Boldizsár kampányfőnök jelenlétében.
 ... bővebben » 
 
Rend, megélhetés, elszámoltatás - e három fogalom szerepel a Jobbik programjának középpontjában
2014. febr. 23.
Itt az ideje, hogy megtörténjen a valódi rendszerváltás, amit huszonöt esztendeje elsikkasztottak. E szavakkal kezdte a váci Madách Imre Művelődési Központban megrendezett lakossági fórumát a Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezetének elnöke, Fehér Zsolt, aki a párt színeiben indul az idei parlamenti választáson a harmincnégy települést magában foglaló Pest megyei 4-es számú választókerületben.
 ... bővebben » 
 
Lakossági fórum a Jobbik alelnökével, Vácott
2014. febr. 21.
Ma 18 órakor a váci Madách Imre Művelődési Központ Kamaratermében tart lakossági fórumot Pest megye 4-es számú választókerületének jobbikos képviselő-jelöltje, Fehér Zsolt. A fórum vendége Balczó Zoltán, a Jobbik alelnöke lesz. Az eseményre minden érdeklődőt várnak.
 
Kiss Zsolt: Minden szavazat számít!
2014. febr. 19.
- Változást, kormányváltást szeretnének Pest megye 4-es számú választókerületében élők is. Ez derül ki azokból a támogató aláírásokból, amelyekkel lehetővé tették, hogy az összefogás jelöltjeként hivatalosan is indulhassak az parlamenti választáson – olvasható Kiss Zsoltnak, az Összefogás képviselő-jelöltjének minap szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében, melynek további részleteit az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Rekordszámú támogató aláírás Harrach Péternek, a Fidesz-KDNP jelöltjének
2014. febr. 19.
Harrach Péter immár hivatalosan is a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje Pest megye 4. választókerületében, miután rekord gyorsasággal rekordszámú támogatás gyűlt össze részére már az első napon. A helyi Fidesz-KDNP pártszövetség történetében is ez minden idők legsikeresebb ajánlásgyűjtése - derült ki a pártszövetség helyi vezetőinek szerdán délelőtt Vácott tartott sajtótájékoztatóján.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Eredmények 113 - 120 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat