Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Önkényuralmi jelképeket festettek a Jobbik jelöltjének plakátjára
2014. márc. 28.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezetének alelnöke, Kászonyi Károly rongálás, tiltott önkényuralmi jelkép használata és a választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést tett a Váci Rendőrkapitányságon miután ismeretlen tettesek önkényuralmi jelképeket festettek a párt országgyűlési képviselőjelöltjének, vagyis Fehér Zsoltnak a választási plakátjaira.
 ... bővebben » 
 
Fórummal, élelmiszerosztással és szabadtéri rendezvénnyel kampányolnak a szociáldemokraták
2014. márc. 26.
A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke, Schmuck Andor Vácra látogat hétfőn, azaz 2014. március 31-én. A váci Madách Imre Művelődési Központban tart lakossági fórumot Nógrádi Ferenc társaságában, aki a párt országgyűlési képviselő-jelöltje a Pest megyei 4-es számú választókerületben. A 16 órakor kezdődő fórumot sajtótájékoztató előz meg, ahol ismertetik választási programjukat a politikusok.
 ... bővebben » 
 
Hiteles, erős ellenzéki szerepre készül az LMP
2014. márc. 26.
Aki meg akar szabadulni a „nemzeti cinizmus” rendszerétől, annak az április 6-i országgyűlési választáson a zöld pártra kell voksolnia, hogy az hiteles ellenzéke lehessen a kormánynak – mondta a Lehet Más a Politika társelnöke, Schiffer András azon a fórumon, amelyet Vácon tartott vasárnap, 2014. március 23-án. A politikus a kampánykörútja részeként járt városunkban ahol bemutatta a váci és a dunakeszi választókerületben induló két LMP-s országgyűlési képviselőjelöltet, az őrbottyáni Dengelegi Zsuzsát, illetve Juhász Pétert.
 ... bővebben » 
 
Szigetvári Sződligeten, Szanyi Őrbottyánban kampányol
2014. márc. 26.
A Bajnai Gordon vezette Együtt 2014– a Korszakváltók Pártja, egyik társelnöke, Szigetvári Viktor lesz a vendége annak a lakossági fórumnak, amelyet 2014. március 26-án, szerdán 18 órától tartanak a sződligeti Közösségi Ház és Könyvtár (Sződliget, Szent István utca 29.) épületében. A fórumon jelen lesz a párt választókerületi elnöke, Sződliget polgármestere, Juhász Béla és a Pest megyei 4-es számú választókerület közös, baloldali országgyűlési képviselőjelöltje, Kiss Zsolt is.
 ... bővebben » 
 
Harrach Péter: "Folytatjuk, mert jó úton haladunk"
2014. márc. 24.
A váci központú Pest megyei 4-es számú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselő-jelöltje, Harrach Péter a kampány részeként újabb lakossági fórumot, vagyis ahogy Ő nevezte baráti találkozót találkozott tartott a váci Madách Imre Művelődési Központ színháztermében csütörtökön, 2014. március 20-án. Az a megnevezés, hogy baráti találkozó egyébként sokkal jobban illet az összejövetelhez, hiszen szemben a teltházas, szintén a kampány részének tekinthető, február elején megtartott, a rezsicsökkentésre kiélezett fórummal ezúttal megközelítőleg száz ember ült az ötszáz férőhelyes színházteremben.
 ... bővebben » 
 
Vácott kampányol Schiffer András
2014. márc. 22.

A Lehet Más a Poltika (LMP) társelnöke, Schiffer András országjáró kampány-körútja során vasárnap, 2014. március 23-án Vácra látogat. Az országosan ismert politikus társaságában érkezik városunkba a harmincnégy települést magába foglaló Pest megyei 4-es számú választókerület országgyűlési képviselő-jelöltje, az Őrbottyánban élő Dengelegi Zsuzsa (képünkön). A Posta-parknál lévő Szimplavé kávézóban 14 órától találkozhatnak a választók a két LMP-s politikussal.

 
Újabb kihívója van a kormánypárti jelöltnek
2014. márc. 22.

Sorsdöntő választás előtt állunk 2014. április 6-án. Magyarország polgárai nem csak az elmúlt négy, tizenkettő; de az úgynevezett "rendszerváltás" óta eltelt huszonnégy esztendőről is ítéletet mondhatnak a szavazófülkékben - kezdi levelét Fehér Zsolt országgyűlési képviselő jelölt, amelyet Harrach Péternek és Kiss Zsoltnak címzett.

 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Eredmények 97 - 104 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat