Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Három hölgy is ringbe száll Vácon a parlamenti választáson
2014. febr. 16.
Kiss Zsolt (MSZP-Együtt 2014-PM-DK), Fehér Zsolt (Jobbik) és Harrach Péter (Fidesz-KDNP) mellett három újabb - a harmincnégy települést magába foglaló, váci központú, Pest megyei 4-es számú választókerületben a 2014. április 6-án tartandó választásokon ringbe szálló - országgyűlési képviselő-jelölt nevét hozták nyilvánosságra a napokban.
 ... bővebben » 
 
Kiáll a kormány a rezsicsökkentés mellett, amit Brüsszeltől is megvéd ha kell
2014. febr. 12.
A Madách Imre Művelődési Központ színháztermében Harrach Péter országgyűlési képviselő-jelölt és Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára teltház előtt tartott lakossági fórumot 2014. február 6-án csütörtökön este. A választási kampány fő pontjának számító rezsicsökkentés szerepelt a road show jelleggel megtartott váci összejövetel fókuszában. A fórumon Fördős Attila polgármester mellett a két alpolgármester, Mokánszky Zoltán és Pető Tibor és több kormánypárti helyi képviselő is kiemelt helyen, a színpadon foglalt helyett a két előadó mögött.
 ... bővebben » 
 
Piros sállal a nyakukban vonulnak Vácon is a szocialisták - a változás az akció célja
2014. febr. 11.
Nők a változásért! feliratú transzparensekkel és piros sállal a nyakukban demonstrál ezekben a hetekben a Magyar Szocialista Párt az ország számos pontján. A január közepén indult kezdeményezéssel azt akarják üzenni a társadalomnak, hogy változást szeretnének az országban. A békés, csendes, figyelemfelhívó akció élére álló dr. Gurmai Zita, EP képviselő, a szocialista párt országos nőtagozatának elnöke 2014. február 21-én, pénteken Vácra látogat. A Budapest Bank épülete előtt (Vác, Köztársaság út) 16 órára várnak minden érdeklődőt, aki egyetért a törekvéssel és csatlakozni kíván ahhoz a tömeghez, amely együtt vonul a váci Madách Imre Művelődési Központban 17 órakor kezdődő „Nők a változásért!” című konferenciára.
 ... bővebben » 
 
Kiss Zsolt a baloldali összefogás helyi jelöltje
2014. febr. 07.
"Az a célom, hogy igazságos, szabad, biztonságos ország legyen hazánk, és napról napja jobban éljenek az emberek." Az idézet a Magyar Szocialista Párt elnökétől, a baloldali ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltjétől, Mesterházy Attilától származik. És ugyanezért kíván megválasztása esetén dolgozni Kiss Zsolt országgyűlési képviselő-jelölt, akit támogat a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért Mozgalom és az Együtt 2014 Korszakváltók Pártja valamint a Liberálisok Pártja. Erről közös sajtótájékoztatón számolt be Kiss Zsolt, Krauze István, a Demokratikus Koalíció helyi elnöke és Juhász Béla, az Együtt 2014 Korszakváltók Pártjának választókerületi elnöke, Sződliget polgármestere.
 ... bővebben » 
 
Kampánystart Jobbik módra fórumokkal és standolással
2014. febr. 07.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezete is megkezdi kampányát a 2014. április 6-án tartandó választás előtt. Az elmúlt hetekben több alkalommal is kitelepültek a párt tagjai, aktivistái Vácott. Legutóbb szerdán, 2014. február 5-én a Deákvári főtéren lévő CBA előtt standolt a szervezet, míg legközelebb szombaton, február 8-án a Széchenyi utcai CBA-nál találkozhatnak az érdeklődők 9 és 12 óra között Fehér Zsolt országgyűlési képviselő-jelölttel.
 ... bővebben » 
 
A KDNP nem támogatja az egyébként független Tomori Pált
2014. febr. 06.
Mintegy két héttel ezelőtt olvashattak portálunkon arról, hogy Tomori Pál (képünkön) a facebookon, egy „Tomori Pál Polgármesterjelölt” elnevezésű profil létrehozásával jelentette be, hogy indul a polgármesteri posztért az őszi önkormányzati választáson. A napokban a KDNP a Váci Naplóhoz eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy nem támogatja Tomori Pált. A történet szépséghibája, hogy Tomori Pál - mint arról korábban nyilatkozott is - független polgármester-jelöltként szándékozik indulni (kvázi pártatlanul), ezért nem is tudta mire vélni a KDNP-s megnyilvánulást, de végül úgy döntött reagál rá. Levelét az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Weisz György: Meggyőződésünk, hogy szövetségesünk - az MSZP - kiváló jelöltet állított
2014. febr. 03.
- Kiss Zsolt váci és Pest megyei képviselő a Magyar Szocialista Párt és az Együtt 2014 PM közös országgyűlési képviselő-jelöltje a váci központú, harmincnégy településre kiterjedő választókerületben - jelentette be dr. Bóth János, a Magyar Szocialista Párt váci szervezetének elnöke tavaly novemberben. A minap Weisz György, az Együtt2014-PM váci csoportjának vezetője (képünkön) közleményt adott ki, melyben üdvözölte az Összefogás váci jelöltjét. Weisz György levelét az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Eredmények 121 - 128 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat