Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Kiss Zsolt vitára hívta Harrach Pétert
2014. márc. 20.
A helyi sajtó jelenlétében hívta vitára a kormánypártok országgyűlési képviselő-jelöltjét, Harrach Pétert Kiss Zsolt, a baloldali pártok közös országgyűlési képviselő-jelöltje. Kiss Zsolt szerint szükség van a nyilvános fórumra még az április 6-ai voksolást megelőzően, hiszen - mint fogalmazott - a választás az érvek versenye.  "Az emberek megérdemlik, hogy a bizalmukért versengő emberek ütköztessék álláspontjaikat arról, milyen elképzeléseik, terveik vannak szűkebb környezetük és az ország jövőjéről" - idézet leveléből a baloldali politikus.
 ... bővebben » 
 
Harrach Péter Balázs Fecót, míg Kiss Zsolt Tóbiás Józsefet látja vendégül Vácott
2014. márc. 19.
Harrach Péter, a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje, a KDNP frakcióvezetője választási fórumot tart a váci Madách Imre Művelődési Központban csütörtökön, azaz 2014. március 20-án, 18 órától. A vendég: Balázs Fecó előadóművész lesz. Ugyanezen a helyszínen tart lakossági fórumot március 24-én, hétfőn 18 órától Kiss Zsolt, a baloldali pártok közös országgyűlési képviselő-jelöltje. Ezen alkalommal Tóbiás József országgyűlési képviselő, az MSZP Pest megyei elnöke, az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióigazgatója látogat Vácra. Mindkét fórumra szeretettel várják az érdeklődőket.
 
A vásárban kampányolt és a püspökkel is találkozott dr. Szili Katalin Vácott
2014. márc. 18.
Hiteles megoldást, hiteles képviselőket! Ezzel a jelmondattal kampányol a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) a 2014. évi országgyűlési képviselői választást megelőző időszakban. A kampány részeként vasárnap, 2014. március 16-án Vácott járt a politikai szervezet elnöke, dr. Szili Katalin és a harmincnégy települést magába foglaló Pest megyei 4-es számú választókerület országgyűlési képviselő-jelöltje, Vojnovits Erzsébet.
 ... bővebben » 
 
Nemzeti ünnepünk a szabad sajtó napja is
2014. márc. 16.
Március 15-én nem csak az 1848-as szabadságharcra emlékezünk, hanem a szabad sajtó napjára is. Aligha gondoltuk volna, hogy 166 évvel a márciusi ifjak küzdelméből újra fontossá válik az egyik legfőbb követelés a Tizenkét pontból: „Kívánjuk a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését.” Mára a Fidesz-KDNP kormánynak köszönhetően Magyarországon újra ezt kívánja a nemzet – ezzel a gondolattal kezdte sajtótájékoztatóját Kiss Zsolt, a bal oldali ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje 2014. március 14-én.
 ... bővebben » 
 
Vona Gábor Vácott is ismertette pártja választási programját
2014. márc. 16.
Szívesen kiállna egy miniszterelnök-jelölti vitára a Jobbik Magyarországért Mozgalom szervezetének elnöke, Vona Gábor. A korábbi kijelentését ezúttal Vácott ismételte meg az ellenzéki politikus, aki kampánykörútja egyik állomásaként járt Vácott 2014. március 13-án, csütörtökön. A Széchenyi utcában, az egykori Dunakanyar Áruháznak otthont adó épületnél felállított standnál buzdította a Jobbik elnöke az egybegyűlt száz-százötven fős tömeget, hogy április 6-án szavazzanak a mellette álló Fehér Zsolt országgyűlési képviselőjelöltre.
 ... bővebben » 
 
Vona Gábor Vácott standol
2014. márc. 11.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezete csütörtökön, azaz 2014. március 13-án 14 órától a váci Széchenyi utcában, a Dunakanyar Áruház sarkánál lévő standjánál várja majd az érdeklődőket. Az eseményen ezúttal jelen lesz a párt miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor is. A standnál ingyenesen elvihető újságokkal, szórólapokkal készülnek a politikai párt tagjai, aktivistái, akikkel természetesen beszélgetni is lehet akár országos, akár helyi ügyekről és természetesen a miniszterelnök-jelölt is készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére.
 
Tizenkilenc jelöltre szavazhatunk a Pest Megyei 4-es számú választókerületben
2014. márc. 10.
Választani akkor lehet, ha van választék - tartja a mondás. Nos, a váci központú, harmincnégy települést magába foglaló Pest megyei választókerületben lesz választéka 2014. április 6-án a voksolásra jogosult állampolgároknak, hiszen a Helyi Választási Iroda döntése alapján tizenkilencen szállhatnak ringbe a parlamentbe jutásért. Az országgyűlési képviselőségért soha nem indultak még annyian, mint most, noha eredetileg huszonhatan indultak volna a megmérettetésen, de a Nemzeti Választási Iroda honlapján szereplő hétvégi adatok szerint a Helyi Választási Iroda hét képviselő-aspiráns jelölt esetében nem járult hozzá a választáson való induláshoz. Ők feltehetően nem tudták határidőre bemutatni a minimum ötszáz érvényes támogatói aláírást, amely a jelöltté válás előfeltétele.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Eredmények 105 - 112 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat