Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
A Fidesz már az őszre készül
2014. jún. 04.
Vácon az országos átlaghoz képest többen vettek részt a 2014. május 25-én megrendezett Európai Parlamenti választáson és valamennyi szavazókörben a kormánypárti szövetség végzett az élen – ezt a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség váci szervezetének elnöke, Pető Tibor (képünkön) mondta a május 30-án megtartott sajtótájékoztatóján. Elmondta még, hogy már az előttük álló őszi önkormányzati választással kapcsolatos teendőkre fókuszálnak.
 ... bővebben » 
 
Már most készül a 2018-as választásra a növekvő népszerűségű Jobbik
2014. ápr. 11.
Fehér Zsolt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezetének vezetője, országgyűlési képviselőjelöltje a szerdán, 2014. április 9-én tartott sajtótájékoztató keretében mondott köszönetet a választóknak, hogy szavazataikkal támogatták őt és a pártját. Kiemelte: a parlamenti pártok tekintetében 2010-hez viszonyítva a Jobbik az egyetlen, amely növelni tudta támogatói számát, hiszen most a hazai radikális pártra százharmincezerrel voksoltak többen.
 ... bővebben » 
 
A választás eredményét értékelte Kiss Zsolt, aki már a jövő feladataira koncentrál
2014. ápr. 10.
Sokan hittek a változásban, sajnálom, hogy nem sikerült győzni - mondta az országgyűlési választás eredményeit értékelve a baloldali pártok közös országgyűlési képviselőjelöltje, Kiss Zsolt azon a sajtótájékoztatón, amelyet 2014. április 9-én, szerdán tartott Vácott.
 ... bővebben » 
 
Harrach Péter a megkezdett munkát kívánja folytatni a parlamentben
2014. ápr. 09.
A megörökölt mélygarázs problémájának megoldását, a váci híd megépítésért folytatandó lobbizást és a helyi, árvízi védekezést szolgáló gát megvalósításának elősegítését nevezte legfontosabb teendőjének a váci központú, harmincnégy települést érintő Pest megyei 4-es számú választókerület megválasztott kormánypárti országgyűlési képviselője Harrach Péter azon a sajtótájékoztatót, amelyet kampányfőnöke, a Fidesz helyi szervezetének elnöke, Pető Tibor alpolgármester és Fördős Attlila polgármester társaságában tartott 2014. április 8-án, kedden a reggeli órákban Vácott.
 ... bővebben » 
 
Harrach Péter: Köszönjük a választók bizalmát!
2014. ápr. 06.
- Számítottunk arra, hogy nyerünk, de azt kell mondjam, hogy a még nem végleges eredmények alapján a várakozásainknál is megtisztelőbb számunkra a szavazók bizalma – olvasható Harrach Péternek, a Fidesz-KDNP Pest megyei 4-es számú választókerületi jelöltjének az előzetes szavazási adatok fényében a Fidesz Váci Szervezetének facebook oldalán megjelent közleményében.
 ... bővebben » 
 
Vácott voksolt a 102 éves felvidéki pedagógus
2014. ápr. 06.
Tamás Ilonkát megfosztották szlovák állampolgárságától, miután felvette a magyart, ezért az otthoni elnökválasztáson sem vehetett részt. Ilonka néni azt mondta: habár megfélemlítették a felvidéki magyarokat, merni kell vállalni nemzeti hovatartozásukat.
 ... bővebben » 
 
Dr. Bóth János: Pető Tibor mondjon le képviselői mandátumáról és alpolgármesteri funkciójáról
2014. ápr. 06.
- Az országgyűlési választások éjjelén Vácott a kormányváltók képviselőjelöltjének, Kiss Zsoltnak a plakátjait - vagy 8 helyen - a szavazókörök 150 m-es körzetén belül fehér lappal ragasztották le. Kiss Zsolt aktivistái ezt érzékelve értesítették a rendőrséget, majd közös erővel üldözni kezdtük a rongálókat, akik végül a rendőrség elől is menekültek. A Migazzi téren pánikszerűen kiugrottak az autóból és elmenekültek - olvasható dr. Bóth Jánosnak, az MSZP váci frakcióvezetőjének ma délután szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében, melynek további részleteit az alábbiakban tesszük közzé olvasóink számára.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat