Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Kiss Zsolt szerint az alpolgármester autóját használták a plakátrongálók
2014. ápr. 06.
Mára virradó éjjel a kormányváltók (Magyar Szocialista Párt-Együtt – A korszakváltók Pártja-Párbeszéd Magyarországért Párt-Demokratikus Koalíció-Magyar Liberális Párt) által a Pest megyei 4-es számú választókerületben közösen indított Kiss Zsoltnak az elmúlt napokban jogszerűen kihelyezett választási plakátjait ismeretlen tettesek fehér lappal leragasztották. A garázdálkodókra felfigyeltek az MSZP aktivistái, akik értesítették a rendőrséget. Mint Kiss Zsolttól megtudtuk: a tettesek autójukat hátrahagyva gyalogosan menekültek el a helyszínről, amikor a járőrök kiérkeztek a helyszínre.
 ... bővebben » 
 
Éljen Ön is a szavazati jogával!
2014. ápr. 06.
A mai napon tartják az országgyűlési képviselő választást Magyarországon. Akár az Ön szavazatán is múlhat, hogy a jelenlegi jobboldali kormány folytatja tevékenységét az elkövetkező négy év során, vagy másik politikai erő kap felhatalmazást az ország vezetésére. A mostani választás sok mindenben eltér attól, amit eddig megszokhattunk, hiszen 2011-ben módosították a választási eljárásról szóló törvényt. Talán a legnagyobb változást az jelenti, hogy egy fordulós lett a választás és az országgyűlési képviselői mandátumok száma 199-re csökkent.
 ... bővebben » 
 
Mesterházy Attila: "Önökkel jön a köztársaság!"
2014. ápr. 05.
A választás előtt két nappal, 2014. április 4-én erősítette személyes jelenlétével Mesterházy Attila a baloldali pártok közös miniszterelnök-jelöltje a helyi országgyűlési képviselőjelöltet, Kiss Zsoltot. A kormányváltó erők országos vezetőjét a váci főtéren várták a helyiek. Elsőként arról számolt be az egybegyűltek előtt Mesterházy Attila, hogy országjáró körútja során nagyon sokaktól hallotta: a jelenlegi kormány elszegényedést, elvándorlást és félelmi légkört teremtett. Ezen változtatni kell - hangsúlyozta Mesterházy.
 ... bővebben » 
 
A közlekedés feltételeit is javítaná a képviselő-jelölt
2014. ápr. 03.
Programom a közlekedőkért címmel ismertette elképzeléseit csütörtökön, 2014. március 27-én  a Vác-Alsóvárosi vasútállomáson tartott sajtótájékoztatója keretében Kiss Zsolt, a baloldali pártok közös országgyűlési képviselőjelöltje. Az ellenzéki politikus a normális, kiszámítható, menetrend szerinti közösségi közlekedés kialakítását nagyon fontosnak tartja és ennek érdekében ésszerű fejlesztésekkel és szakszerű irányítással segítené megválasztása esetén a tömegközlekedési eszközöket igénybe vevők mindennapi közlekedését. Szerinte elérhető, hogy egyetlen egy ember se veszítse el a munkahelyét azért, mert a kiszámíthatatlan közlekedési feltételek miatt nem ér be a munkahelyére. Célja azt elérni, hogy csak kényszerhelyzetekben késsenek a vonatok.
 ... bővebben » 
 
Schmuck Andor: "A választási kampányt a szociáldemokraták nyerték"
2014. ápr. 03.
A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja megnyerte a választási kampányt, hiszen az óriásplakátok és egyéb médiamegjelenések helyett arra költötte a pénzt, hogy százharmincezer embernek meleg ételt, százhetvenezer embernek élelmiszercsomagot adtak, nyolcvanöt helyen járt az egészségügyi buszuk, és több mint negyvenezer tanszercsomagot osztottak ki. Ezt a párt elnöke, Schmuck Andor mondta a hétfőn, 2014. március 31-én megtartott váci lakossági fórumán.
 ... bővebben » 
 
Mesterházy Attila Vácra látogat
2014. ápr. 02.
A baloldali kormányváltó erők közös miniszterelnök-jelöltje, Mesterházy Attila kampánykörútja részeként látogat Vácra pénteken, 2014. április 4-én. A Magyar Szocialista Párt első embere a helyi országgyűlési képviselőjelölt, Kiss Zsolt társaságában várja az érdeklődőket a város főterén 13 órától. A helyszínen rövid kampánybeszédet tart az országosan ismert politikus, majd válaszol a jelenlévők kérdéseire is – tudtuk meg.
 
Kiss Zsolt: Hatékony és korszerű egészségügyet!
2014. ápr. 01.
Olyan egészségügyért fogok dolgozni, amelyben mindenkit az állapotának megfelelően, gyorsan és hatékonyan gyógyítanak, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van - jelentette ki választási programjának egyik sarkalatos pontját idézve Kiss Zsolt, a baloldali pártok közös országgyűlési képviselőjelöltje hétfő reggeli sajtótájékoztatóján, amelyet a Jávorszky Ödön Kórháznál lévő járóbeteg szakellátás épülete előtt tartott.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 96 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat