Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Az EGYÜTT-VÁCÉRT is leadta az összegyűjtött aláírásokat
2014. szept. 06.
Az Együtt - a Korszakváltók Pártja és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület választási szövetségének közös polgármester-jelöltje, dr. Jakab Zoltán a váci főtéren kedden, szeptember másodikán tartott sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a jelöltállításhoz szükséges mennyiséghez képest jóval több ajánlást kaptak az Együtt-Vácért színeiben induló képviselő-aspiránsok, akárcsak a polgármester-jelöltjük.
 ... bővebben » 
 
A kampány első szakaszának vége - a baloldal is leadta az aláíró íveket
2014. szept. 05.
Az MSZP-DK választási szövetség 2014. augusztus 25-én hétfőn felvette az egyéni és a polgármester jelölti ajánló íveket, majd intenzív, valós- azaz nem papír alapú-aláírásgyűjtő kampánnyal augusztus 28-án csütörtök estére összegyűjtötte a szükséges aláírások többszörösét. Pénteken, 29-én leadtuk az aláíró íveket a választási irodának, amely ellenőrzés után bizonyára hamarosan meghozza –megalapozott reményeink szerint- a jelöltté nyilvánító határozatait – fogalmazott dr. Bóth János a hétfőn, 2014. szeptember elsején tartott sajtótájékoztatóján.
 ... bővebben » 
 
Politikai pártoktól mentesen a város fejlesztéséért - indul a helyi választáson a SZAVAD Egyesület
2014. aug. 28.
A mintegy másfél éve megalapított Szóval-tettel a Városért, a Demokráciáért Egyesület kivétel nélkül a városért tenni akaró embereket felvonultató közösség, akik a 2014. évi önkormányzati választáson is indulnak, hogy szemléletük jelen lehessen a váci döntéshozatalban. A helyi, civil szerveződés nem pártokkal szövetkezve kíván várospolitikai kérdésekben véleményt formálni, nyilvánítani, hanem tetteivel szeretne bizonyítani. Egyebek mellett ez is elhangzott azon a sajtótájékoztatón, amelyet kedden, 2014. augusztus 26-án tartottak a szervezet képviseletében a választáson indulni kívánó helyi jelöltek.
 ... bővebben » 
 
Szombaton a város három pontján várják a választópolgárokat a Jobbik jelöltjei
2014. aug. 28.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezetének önkormányzati képviselő-jelöltjei a választási kampány keretében 2014. augusztus 30-án, szombaton 8 és 12 óra között Vác város három különböző helyszínén várják a választópolgárokat. A standolások helyszíneiről bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
A Fidesz-KDNP a szükséges ajánlások kétszeresét gyűjtötte össze egy nap alatt
2014. aug. 26.
Az október 12-én esedékes helyhatósági választáson indulni kívánó jelölőszervezetek, illetve a politikai pártoktól független jelöltek 2014. augusztus 25-én, hétfőn vehették át a helyi választási irodáknál azokat a nyomtatványokat, amelyeken gyűjteni lehet a választópolgárok ajánlását jelentő aláírásokat. A Váci Helyi Választási Irodánál is e napon történt meg az ívek átadása a jelölőszervezetek képviselői számára. Ettől a naptól kezdve egészen két héten át gyűjthetik az aláírásokat. Egy nappal az aláírásgyűjtő ívek átvételét követően a Fidesz-KDNP helyi irodájában tartott sajtótájékoztatót Pető Tibor és Fördős Attila arról, hogy polgármester-jelöltjük és valamennyi körzeti jelöltjük összegyűjtötte a hivatalos jelöléshez szükséges ajánlások kétszeresét.
 ... bővebben » 
 
Jelölti erkölcsi bizonyítvány a DK-nál, meghosszabbított ügyelet az MSZP-nél
2014. aug. 26.
A 2014. október 12-én tartandó önkormányzati választáson indulni óhajtó politikai és egyéb szervezetek, valamint magánszemélyek 2014. szeptember 8-ig gyűjthetik a támogatói ajánlásokat. A Magyar Szocialista Párt váci szervezete két héten át (augusztus 25-e és szeptember 8-a között) reggel nyolc és este nyolc óra között ügyeletet tart a Vác, Zrínyi utca 9. szám alatti irodájában.
 ... bővebben » 
 
Elkezdődött az aláírásgyűjtés - szeptember 8-ig gyűjthetők az ajánlások
2014. aug. 26.
undefinedAz október 12-én esedékes helyhatósági választáson indulni kívánó jelölőszervezetek, illetve a politikai pártoktól független jelöltek 2014. augusztus 25-én vehették át a helyi választási irodáknál azokat a nyomtatványokat, amelyeken gyűjteni lehet a választópolgárok ajánlását jelentő aláírásokat. A Váci Helyi Választási Irodánál is e napon történt meg az ívek átadása a jelölőszervezetek képviselői számára. Ettől a naptól kezdve egészen két héten át gyűjthetik az aláírásokat. Az ajánlóíveket 2014. szeptember 8-án, 16 óráig lehet visszajuttatni a helyi választási irodához.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat