Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Dr. Schmuczer Istvánné már nem tagja a Fidesznek
2014. aug. 25.
Közleményben tudatta a váci közvéleménnyel dr. Schmuczer Istvánné városi képviselő, hogy távozik a Fidesz váci szervezetének alelnöki posztjáról, sőt párttagsági viszonyát is megszünteti. Mint az az alábbiakban teljes egészében olvasható közleményből kiderül: a képviselő asszony azért jutott erre az elhatározásra, mert lekerült a neve arról a listáról, amely a 2014. október 12-én esedékes, helyi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP közös képviselő-jelöltjeit sorolja fel. A képviselő szerint erre pedig azért került sor, mert nem vett részt az egyik, júliusi képviselő-testületi ülésen szereplő napirendi pont szavazásán.
 ... bővebben » 
 
2014-ben sem állít polgármester-aspiránst a Jobbik Vácon, de képviselő-jelölteket indít
2014. aug. 22.
Tisztább, átláthatóbb közéletet és megalkuvás nélküli, értékorientált politizálást szeretne folytatni a Jobbik Magyarországért Mozgalom váci szervezete a helyi képviselő-testületben. Ezt Fehér Zsolt a helyi szervezet vezetője mondta azon a sajtótájékoztatón, amelyet 2014. augusztus 21-én tartott a Jobbik színeiben ringbe szálló váci képviselő-jelöltekkel közösen tartott.
 ... bővebben » 
 
Nem szavazott az egyik napirendnél, nem lett újra képviselő-jelölt
2014. aug. 21.
Nem szerepel dr. Schmuczer Istvánné neve a Fidesz és a KDNP váci szervezetei által összeállított listán, amely az októberi önkormányzati választás egyéni képviselő-jelöltjei szerepelnek. A 2010-ben a 4-es számú egyéni választókörzetet megnyert fideszes városanya jelentős pedagógusi múltjára alapozva felhatalmazást kapott a művelődési és ifjúsági bizottság vezetésére, majd a ciklus felében végrehajtott szervezeti átalakítás (magyarán bizottságok összevonása) után az ifjúsági és sport ügyekért is felelős lett az általa vezetett bizottság.
 ... bővebben » 
 
Bemutatkoztak az Együtt-Vácért deákvári jelöltjei
2014. aug. 21.
undefinedKedden, 2014. augusztus 19-én a deákvári KRESZ-parkban mutatkoztak be a nyilvánosság előtt az Együtt-Vácért választási szövetség ezen városrészben induló jelöltjei. Az induló jelölteket a sajtónak dr. Jakab Zoltán az Együtt - a Korszakváltók Pártja és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület választási szövetségének polgármesterjelöltje mutatta be.
 ... bővebben » 
 
Fördős Attila a kormánypártok közös polgármester-jelöltje Vácon
2014. aug. 21.
undefinedLezárult a jelölt-állítási folyamat és megszületett a döntés a kormányoldal polgármester-jelöltjéről, illetve a képviselői posztokra aspiráló személyekről. Igy vezette fel a hétfőn, 2014. augusztus 18-án megtartott sajtótájékoztató témáját Pető Tibor, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség váci szervezetének elnöke, helyi alpolgármester.
 ... bővebben » 
 
Dr. Jakab Zoltán az Együtt - Vácért szövetség közös polgármester-jelöltje
2014. aug. 21.
Teljesen újszerű, modern, korszakváltó és nem a múlt hibáira fókuszáló politikai programot hirdet az Együtt-Korszakváltók Pártja és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület közös polgármester-jelöltje, dr. Jakab Zoltán. A párt váci szervezetének egyik vezetője, Weisz György és a helyi civil szervezet képviseletében Schenk Lajos sajtótájékoztató keretében jelentette be a választási együttműködés tényét hétfőn, azaz 2014. augusztus 18-án.
 ... bővebben » 
 
Strandsátor és mélygarázs: még mindig megoldásra vár a probléma
2014. aug. 19.
Kinek hisz a választópolgár? Ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót 2014. augusztus 18-án, hétfőn dr. Bóth János a Magyar Szocialista Párt váci szervezetének elnöke, polgármester-jelöltje, jelenlegi városi képviselő. A sajtótájékoztató során kérte számon a jelenlegi városvezetéstől korábbi ígéreteik teljesítését, amelyek még mindig váratnak magukra. „A
mélygarázson már a parlagfű is kinőtt, pedig Fördős úr 2010-es választási ígérete szerint 2010.december 31-én kész lett volna. De négy év elteltével sem készült el” – fogalmazott az ellenzéki képviselő.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat