Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Több tíz milliós sikkasztást fed az uszoda sátorteteje?
2014. szept. 22.
Az értékrendek rendbe tételét, a rend betartását, a jó dicséretét és a gonosz büntetését kiemelt feladatának tartja megválasztása esetén Nagy Péter független polgármester-jelölt, illetve a 7-es számú választókörzet független képviselő-jelöltje, aki péntek este tartott fórumán beváltotta pár nappal ezelőtti bemutatkozása alkalmával tett ígéretét, miszerint: a választások napjáig minden pénteken 18 órai kezdettel, a művelődési központban lakossági fórumot tart, amelynek keretében minden alkalommal, papírokkal alátámasztva tár a jelenlévők elé egy-egy 10-100 milliós nagyságrendű, a várost és annak lakosságát megkárosító gazemberséget.
 ... bővebben » 
 
Jelölti bemutatkozás: Fónagy István, SZAVAD képviselő-jelölt a váci 3. számú választókörzetben
2014. szept. 20.
1962-ben születtem, Miskolcon. Érettségi után tanulmányaimat Budapesten folytattam egészségügyi területen. 1993-ig Sződligeten a “Viktor” Speciális Otthonban dolgoztam, mint főápoló. 1993-ban egyéni vállalkozó lettem, ezen belül a vendéglátás és a turizmus területén tevékenykedem immár 21 éve. A vendéglátó üzletvezetői tevékenység mellett elvégeztem magas szinten az okleveles borbíráló képzést.
 ... bővebben » 
 
Jelölti bemutatkozás: Tisza Zoltán, MSZP-DK képviselő-jelölt a váci 2-es számú választókörzetben
2014. szept. 20.
Tisza Zoltán vagyok. Vácott születtem 1967-ben. Családom generációk óta itt él. Feleségemmel és három gyermekemmel a Zrínyi utcában lakom. A Hámán Kató Általános Iskolába jártam, majd a Lőwy Sándor Gépipari Technikumban érettségiztem 1985-ben. Sorkatonai szolgálatom után több területen dolgoztam és vállalkozóként is kipróbáltam magam. Nyolc éve megtaláltam azt a munkát, amely mára a hivatásommá vált: az Országos Mentőszolgálatnál dolgozom gépkocsivezetőként. Megtanultam, mi a felelősség, naponta találkozom bajba jutott, segítségre vágyó emberekkel, családokkal. Ha tehetem adakozom, sajnos egyre több a rászoruló. Jól ismerem a választókörzetemet, a belváros megoldásra váró problémáit, az itt élő emberek érdekeit, mentalitását. Meggyőződésem, közösen élhetőbbé, komfortosabbá tehetjük városrészünket. Hiszek utcaközösségeink építő akaratában és erejében.
 ... bővebben » 
 
Épületmentésre szólította fel az illetékeseket a SZAVAD - mind a tíz körzetben indítanak jelöltet
2014. szept. 19.
A Vác fejlődéséért tenni akaró, helyi értelmiségiekből és vállalkozásokból szerveződött Szóval-tettel a Városért, a Demokráciáért (SZAVAD) Egyesület mind a tíz egyéni választókörzetben indít képviselő-jelölteket a 2014. október 12-én tartandó helyhatósági választáson – tudatta a helyi médiával a civil szerveződés vezetője, Matkovich Ilona a kedden, 2014. szeptember 16-án megtartott sajtótájékoztatón. A másfél éve alakult szervezet elnöke mellett a 7-es számú választókörzetben induló, a városi sportcsarnok korábbi vezetője, Tóth Kornél, valamint a 9-es számú választókörzetben ringbe szálló Debreczeni János is jelen volt a sajtótájékoztatón. Debreczeni János korábban a Fidesz helyi csoportjának elnöke, illetve önkormányzati képviselő is volt.
 ... bővebben » 
 
dr. Jakab Zoltán: Az Együtt Vácért szövetség választási programja a korszakváltás programja
2014. szept. 18.
Kedden reggel sajtótájékoztató keretében mutatta be polgármesteri programját az Együtt - a Korszakváltók Pártja és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület polgármester-jelöltje, dr. Jakab Zoltán. A jelölt programját a korszakváltás polgármesteri programjának nevezte, s egyúttal hozzátette, hogy ők maguk nem az egyik politikai környezetből szeretnének áttérni egy másikba, hanem lehetőséget kínálnak a korszakváltásra. "Hiszünk abban, hogy a város jövőjét elsősorban az itt élők jelentik, hiszen ők tették széppé, naggyá és szerethetővé." - fogalmazott dr. Jakab Zoltán, majd ismertette programját, melyet az alábbiakban tárunk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
Blöffök, fenyegetések helyett többek között hitelességet javasol az MSZP-DK választási szövetség
2014. szept. 18.
„Mi nem az álproblémák hívei vagyunk, ezért utca fórumokat tartunk, kitelepülünk, beszélgetünk az emberekkel, hogy segíthessünk, adott estben megvédhessük Őket. Hogy ezért feljelentenek, nyíltan vagy burkoltan megfenyegetnek, esetleg zsarolnak, vállaljuk. Nem félünk!” – kezdte dr. Bóth János, az MSZP-DK polgármester-jelöltje az MSZP-DK választási szövetség hétfő reggeli sajtótájékoztatóját.
 ... bővebben » 
 
Nagy Péter független polgármester-jelölt: Merjünk "NAGY"-ot álmodni!
2014. szept. 18.
Kedden délután sajtótájékoztató keretében mutatkozott be Nagy Péter független polgármester-jelölt. A magát a változás emberének tituláló városvezető-aspiráns sikeres váci vállalkozó, 25 éve él boldog házasságban, 9 gyermek édesapja. A város jövőjét illetően, a hogyan továbbról teljesen egyedi elképzelése van, melyről részletesen is beszámolt a helyi média jelenlévő képviselőinek.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat