Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Együtt-Vácért szövetség: "Ne legyen Vác áldozata a kampánynak!"
2014. szept. 12.
Csütörtökön sajtótájékoztató keretében hozta nyilvánosságra az Együtt - a Korszakváltók Pártja és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület azt a felhívást, amelyet egy kulturált, Vác városához méltó kampány érdekében fogalmaztak meg az önkormányzati választásokra készülő jelöltek és jelölőszervezetek számára.
 ... bővebben » 
 
Mégsem csatlakoznának Sződligethez a Vác déli részén élők?
2014. szept. 11.
Portálunk a sződligeti polgármester, Juhász Béla sajtóközleménye nyomán 2014. augusztus 28-án számolt be arról, hogy meglehetősen érdekes napirendi pontot tárgyalt a sződligeti képviselő-testület a 2014. augusztus 22-én megtartott ülésén.
 ... bővebben » 
 
Kampány: lakossági fórum a közlekedési gondokról és az ex-laktanya sorsáról
2014. szept. 11.
A 2014. október 12-én tartandó önkormányzati választáson a váci 10. számú egyéni választókörzetben függetlenként induló képviselő-jelölt, Csontos Csaba lakossági fórumot tart 2014. szeptember 12-én, pénteken 18 órai kezdettel. A fórum témái között szerepel a Híradó téri egykori laktanya területének hasznosítására vonatkozó tervek megismertetése az érdeklődő polgárokkal, de az önkormányzat adósságállománya illetve a közlekedési problémák megvitatására is sor kerül a fórumon – tudtuk meg a képviselő-jelölttől, aki természetesen egyéb lakossági észrevételeket is készséggel meghallgat.
 
Megkárosították a törökhegyi telektulajdonosokat?
2014. szept. 11.
Az MSZP-DK választási szövetség hétfői sajtótájékoztatóján arról számolt be Krauze István a DK váci elnöke, hogy az elmúlt heti kitelepüléseik és lakossági fórumaik kapcsán érkezett hozzájuk egy olyan információ, amely szerint a törökhegyi telektulajdonosokat megkárosították.
 ... bővebben » 
 
Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP váci jelöltjei
2014. szept. 10.
2014. szeptember 1-jén, 3-án és 5-én sajtótájékoztatók keretében került sor a Fidesz-KDNP váci képviselő-jelöltjeinek bemutatására a váci Fidesz Irodában. Valamennyi tájékoztatón jelen volt Fördős Attila polgármester, aki a pártszövetség polgármester-jelöltjeként indul a 2014. október 12-i helyhatósági választásokon.
 ... bővebben » 
 
Dr. Jakab Zoltán polgármester-jelölti vitát kezdeményez
2014. szept. 10.
Tegnap sajtótájékoztató keretében jelentette be dr. Jakab Zoltán, hogy nyílt levéllel fordult a váci polgármester-jelöltekhez, amelyben vitára invitálja mindazon városvezető aspiránsokat, akik a hétfőn lezárult leadási határidőre a nyilvántartásba vételhez szükséges ajánlást megszerezték. Az Együtt - a Korszakváltók Pártja és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület közös polgármester-jelöltje nyitott a vita formáját, helyszínét és időpontját meghatározó egyeztetésekre és - mint foglmazott - várja jelölttársai pozitív válaszát a váci választópolgárok és a város érdekét szolgáló eszmecserére vonatkozó invitálásra.
 ... bővebben » 
 
Hivatalosan is polgármester-jelölt lett Tomori Pál is
2014. szept. 07.
Még január végén olvashattak portálunkon arról, hogy Tomori Pál a váci Szent Anna Karitász vezetője, egykori városi képviselő is indulni szándékozik az őszi önkormányzati választáson a polgármesteri posztért. Akkor megkeresésünkre Tomori Pál elmondta, hogy a szándéka teljesen komoly és pártatlanként kíván indulni a megmérettetésen. Hogy mennyire komolyan gondolta, az most kiderült, hiszen - mint tájékoztatta szerkesztőségünket - a Váci Helyi Választási Iroda az általa leadott aláírásgyűjtő ívek ellenőrzését követően a hét folyamán nyilvántartásba vette őt, mint független polgármester-jelöltet. Tomori Pál - mint fogalmazott - elérkezettnek látja az időt arra, hogy visszatérjen a helyi politikai közéletbe, mint polgármester.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat