Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Zöld szemlélet helyett hallgatólagos vagy tevőleges együttműködés a környezetkárosításban?
2014. okt. 06.
Fenti kérdéssel kezdte dr. Bóth János, az MSZP váci szervezetének elnöke, az MSZP-DK polgármester-jelöltje sajtótájékoztatóját, majd a következőket vázolta: "Október elsején a sajtó tájékoztatómban a zöld szemlélet hiányát vetettem fel a városvezetésnek, de ma már tovább kell menni, a sajtótájékoztató beharangozó kérdésének megfelelően. Egyrészt kiderült, hogy az illegálisan lerakott hulladék tömeg Vác északi részén-amire kaptam egy önleleplező Holding válasz levelet-és Vác déli részén, a Duna Parton, az elsődleges szakértői vélemény alapján kátrány és azbeszt tartalma miatt veszélyes hulladék. Északon a Korona lovas Egyesület által a várostól bérelt, majd jelenleg bizonytalan bérleti jogú területen több ezer köbméter a veszélyes hulladék, délen a Duna –Ipoly Nemzeti Park Duna parti területen több száz köbméter."
 ... bővebben » 
 
EGYÜTT Deákvárért - a városrész jelöltjeinek programismertetője
2014. okt. 06.
Kedden, szeptember utolsó napján tartotta meg sorrendben harmadik és egyben záró városrészi programismertetőjét az Együtt Vácért szövetség. A deákvári négy egyéni választókerületi jelölt dr. Jakab Zoltán polgármester-jelölttel a vízfogó közelében várta a helyi sajtó munkatársait, hogy a nyilvánosság előtt is vázolja választási programjának fontosabb pilléreit.
 ... bővebben » 
 
Dr. Néveri István független polgármester-jelölt: "...baráti jobbot kívánok nyújtani mindenkinek..."
2014. okt. 04.
A minap a 2014. október 12-i helyhatósági választásokon Vácott független polgármester-jelöltként induló, nagyon sokak által ismert dr. Néveri István ügyvéd úrral beszélgettünk a választáson való indulásáról, elképzeléseiről, terveiről. A Pro Urbe Egyesület támogatását is élvező dr. Néveri Istvánnal készült interjút az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Dr. Schmuczer Istvánné: "Ál-pártpolitika mentes önkormányzatot!"
2014. okt. 01.
Tisztelt Választóm! Dr. Schmuczer Istvánné Somlai Márta vagyok, a 4. számú választókörzetben, független jelöltként mérettetem meg magam a helyi önkormányzati választásokon. Polgári család gyermekeként Vácott születtem. Felmenőim az 1800-as évektől kezdve itt éltek és dolgoztak. 38 éves pedagógus múlttal rendelkezem. Az Egri Tanárképző Főiskola elvégzését követően a Pécsi Tudományegyetemen szereztem diplomát. Ügyvéd férjemmel 41 éve vagyunk házasok. Két lányunk közül az egyik állatorvos, a másik ügyvéd. Családi hétköznapjainkat a három unokánk teszi teljessé és színessé. 2010-2014 között a 4. számú választókörzet fideszes önkormányzati képviselőjeként dolgoztam és dolgozom.
 ... bővebben » 
 
SZAVAD: polgármesteri programismertetés a városfejlesztésért
2014. okt. 01.
Egy város közössége, olyan mint egy nagy család. Sokféle szükséglete van ahhoz, hogy jól boldoguljon. Először is otthonra van szüksége, tágabb értelemben, ez a város a mi otthonunk.  Mindenki szereti, ha az otthona tiszta, rendezett. Ezt kell elsősorban szem előtt tartani, amikor a város költségvetését a képviselő-testület megszavazza. Kell szánni elég pénzt az utakra, a parkokra, az önkormányzati épületek karbantartására – kezdte a pénteken, 2014. szeptember 26-án megtartott sajtótájékoztatóját Matkovich Ilona, a Szóval-tettel a Városért a Demokráciáért elnevezésű civil szervezet vezetője, aki az október 12-én esedékes önkormányzati választáson polgármester-jelöltként, valamint a belvárosi 4-es számú választókörzetben képviselő-jelöltként száll ringbe a voksokért.
 ... bővebben » 
 
Polgármester-jelöltek az ipartestületnél
2014. szept. 30.
A hagyományokat folytatva ebben az esztendőben is sor kerül az önkormányzati választáson induló váci polgármester-jelöltek összejövetelére. A találkozónak a Vác és Vidéke Ipartestület székháza  (Vác, Köztársaság út 5.) ad otthont 2014. szeptember 30-án, kedden 17  órától. A fórumon mind a nyolc, Vácott induló polgármester-aspiráns  ismerteti programját, tervét a jelenlévőkkel.
 ... bővebben » 
 
Az MSZP-DK a plakátrongálásokról: "Az elkövetőket a jobboldal térfelén kell keresni"
2014. szept. 30.
"A váci MSZP-DK választási szövetség hengerplakátjait, óriásplakátjait és más kihelyezett plakátjait a szeptember 26-áról 27-ére virradó éjszaka vandál módon megrongálták. A kár több százezres nagyságrendű. A rongálások szisztematikus irányultságából valószínűsíthető, hogy az elkövetőket a jobboldal térfelén kell keresni" - olvasható az MSZP-DK választási szövetség minap szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében, melynek további részleteit az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat