Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Választás 2014
Nagy Péter: "Én vagyok a szikra"
2014. szept. 29.
Egyre izgalmasabbak Nagy Péter független polgármester-jelölt lakossági fórumai, amit nem csak az egyre növekvő létszám, hanem a közben felvetett kérdések, s a kérdésekből előkerülő újabb és újabb "érdekességek" okoznak. A 2014. szeptember 26-án, "Robban a bomba, vége az állóvíznek" címmel tartott lakossági fórum elején kollégánk arról kérdezte Nagy Péter független polgármester-jelöltet, hogy ez mit jelent - Ő a bomba, aki most felzavarja az állóvizet? "Nem" - kaptuk a választ. "A bomba nem én vagyok. Ha kiszórja a puskaport és meggyújtja, csak nagy lángon ég, nincs bumm, de, ha az egészet lefojtja, egy kis szikra is elég és bumm van. Én csak ez a kis szikra vagyok. A puskapor az elmúlt évek emberi, erkölcsi, pénzügyi visszaélései, becstelenségei ami az egészet pedig lefolytja, az a hatalomnak az az erőszakos megnyilvánulása, amivel ezt végig viszik, és azokat akik nem tetszésüket kifejezik, próbálják megfélemlíteni, sarokba állítani, terrorizálni" - hangzott el Nagy Pétertől.
 ... bővebben » 
 
Ismertették programjukat az Együtt Vácért alsóvárosi jelöltjei
2014. szept. 27.
Csütörtökön Alsóvárosban, egy társasház tetején tartották meg az Együtt Vácért szövetség városrészi képviselőjelöltjei programismertető sajtótájékoztatójukat. Ferjancsics László (4. választókerület), Makrai Zsolt (5. választókerület) és Seregélyi Sándor (6. választókerület) bemutatása előtt dr. Jakab Zoltán, az Együtt - a Korszakváltók Pártja és a Vácért Lokálpatrióta Egyesület közös polgármesterjelöltje kihangsúlyozta: "Ezúttal olyan jelöltek vázolják röviden szerteágazó programjukat, akik Vác egyik legnépesebb városrészében komoly ismertséggel és helyismerettel rendelkeznek, évtizedekig tettek Alsóvárosért, az ott élőkért. Közülük ketten már voltak képviselők és amit akkor programjukban megígértek, az mind meg is valósult."
 ... bővebben » 
 
Nagy Péter: "Van még egy-két érdekes dolog a tarsolyban"
2014. szept. 25.
Nagy Péter független polgármester-jelölt, illetve a 7-es számú választókörzet független képviselő-jelöltje 2014. szeptember 26-án, azaz most pénteken - az elmúlt héthez hasonlóan - ismét fórumot tart a váci Madách Imre Művelődési Központ 4-es termében. Mint jelölttől megtudtuk: korábbi ígéretéhez hűen ezúttal is egy, - ahogyan ő fogalmaz - a lakosságot megkárosító cselekményt, 10-100 milliós nagyságrendű gazemberséget kíván feltárni a jelenlévők előtt. "Mivel az elmúlt heti fórumom témája igen nagy port kavart - pedig én csak tényekről beszéltem -, ezért úgy gondolom, hogy a mostani, hasonló jellegű téma is komoly érdeklődést vált majd ki az emberekből. Van még egy-két érdekes dolog a tarsolyban" - mondta elöljáróban Nagy Péter.
 
Vácott kampányolt az MSZP elnöke
2014. szept. 25.
A Magyar Szocialista Párt első számú vezetője, Tóbiás József országos elnök tett látogatást Vácott szerdán, 2014. szeptember 24-én. A 2014. október 12-én esedékes önkormányzati választást megelőző kampányidőszakban az ország számos pontjára ellátogat a legnagyobb baloldali párt vezetője, hogy találkozzon a helyi polgármester- és képviselő-jelöltekkel.
 ... bővebben » 
 
Az Együtt Vácért szövetség kisvác-belvárosi jelöltjei ismertették programjaikat
2014. szept. 24.
Vác egyik legforgalmasabb pontján, a Széchenyi utcában tartottak programismertető sajtótájékoztatót kedden délután az Együtt Vácért szövetség kisvác-belvárosi választókerületekben induló képviselőjelöltjei. A tájékoztató elején dr. Jakab Zoltán, az 1. számú választókerület (Kisvác) képviselő- és egyben Vác polgármesterjelöltje az északi városrész polgárai nevében is köszönetet mondott a rendszerváltás utáni hat önkormányzati ciklusban a területet fejlesztő, az október 12-i választáson már nem induló Csereklye Károlynak az eddig végzett munkájáért, majd kijelentette: célja, hogy legalább az ő érdekérvényesítő és következetesen a fejlődés irányába ható tevékenységét folytassa.
 ... bővebben » 
 
Dr. Bóth János: "Tiszteljük a város polgárait!"
2014. szept. 24.
"2010. szeptember 1-jén 14 ezer példányban tájékoztattam Vác lakóit a város önkormányzatának vagyoni és pénzügyi helyzetéről. Ez minimális elvárás a város mindenkori vezetése, polgármestere felé. A korrekt tájékoztatásra joguk van a választó polgároknak, hogy segítse Őket választási döntésük meghozatalában. A képviselő jelöltek és a polgármester jelöltek pedig követelhetik az alapvető adatokat programjaik megalapozottsága érdekében, különösen, ha nincsenek jelenleg önkormányzati funkcióban" - kezdte hétfő délelőtt megtartott sajtótájékoztatóját dr. Bóth János, az MSZP-DK váci polgármester-jelöltje.
 ... bővebben » 
 
Vácott kampányol az MSZP elnöke
2014. szept. 23.
Szerdán, 2014. szeptember 24-én országos kampánykörútjának egyik állomásaként Vácra érkezik a Magyar Szocialista Párt elnöke, Tóbiás József. A bal oldali párt vezetője az MSZP-DK választási szövetség váci jelöltjeivel együtt várja majd az érdeklődőket a Széchenyi utcában, a Repeta Bisztró előtt, a fenti napon 17 órától - tájékoztatták szerkesztőségünket.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 130

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat