Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Hírarchívum
Süssön Ön is Kossuth kiflit nemzeti ünnepünkre!
[ Felhívás ]
2012. febr. 25.
A Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának keretein belül működő váci Tragor Ignác Múzeuma az 1848-as szabadságharc 164. évfordulójának emlékére, immáron ötödik alkalommal hirdeti meg Országos Kossuth-kifli sütő versenyét. A versenyben bárki részt vehet az általa készített Kossuth-kiflivel, az ország bármely pontjáról. Nevezni a sütemény bemutatásával lehet 2012. március 15-én, 10 órától 11 óra 30 percig a Múzeumpedagógiai foglalkoztatóban (Vác, Március 15. tér 19. / a Memento Mori Kiállítóhely mellett). Az értékelésre ugyanitt kerül sor 12 órakor. A legsikeresebb pályázókat díjazzák.
 ... bővebben » 
 
Nőnapi Bál a Boronkay alapítványának javára
[ Oktatás ]
2012. febr. 22.
2012. március 10-én 18 órai kezdettel Nőnapi Bált szerveznek a Boronkay György Műszaki Középiskola, Gimnázium és Kollégium alapítványa javára a tanintézmény tornatermében. A bálon résztvevők - mindamellett, hogy jól érzik magukat egy kulturált, zenés-táncos rendezvény keretében - a támogatói jegyek megvásárlásával a Boronkay alapítványát is segítik - tájékoztatta szerkesztőségünket Fábián Gábor, a Boronkay igazgatója, akinek báli meghívóját eztúton most virtuálisan átadjuk Önöknek.
 ... bővebben » 
 
Székesegyház cukorból
[ Kultúra ]
2012. febr. 21.
Haraszti Béla Venesz-díjas szigethalmi mestercukrász és Borbélyné Vasvári Eszter cukrász a tavalyi esztendőben a gyermekéveinek egy részét Vácott töltő Haraszti Béla 80. születésnapja alkalmából elkészítették a váci Székesegyház megvilágított mását, cukormasszából. A műalkotást először 2011. novemberében, a szigethalmi szabadidőközpontban állították ki.
 ... bővebben » 
 
Miért viselkedik így a gyerekem?
[ Programelőzetes ]
2012. febr. 18.
...tesszük fel magunknak a kérdést akkor, amikor mi normálisan kérdezünk, és ő ingerülten válaszol; vagy amikor az akaratát egy hisztivel szeretné érvényesíteni. Egyáltalán, miért ilyen nyugtalan folyton? Persze könnyű rányomni a bélyeget, hogy hiperaktív, magatartás zavaros, figyelem zavaros, diszlexiás, diszgráfiás...
 ... bővebben » 
 
Idézni egyaránt mosolyt vagy könnyeket
[ Kultúra ]
2012. febr. 18.
A Fónay - HUMÁNIA - Társulat a mai napon, fent címmel mutatkozik meg a nagyérdemű előtt szóval, dallal és tánccal, a magyar- és a világirodalom kiváló szerzői segítségével. Az előadásra mindenkit szeretettel várnak a társulat tagjai, akik ezúttal könnyes-mosolygós játékot játszanak az érzésekkel a világot jelentő deszkák "játszóterén"!
 ... bővebben » 
 
Négy új rendelet a nyilvánosság előtt
[ Hirdetmény ]
2012. febr. 18.
Vác Város Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 9/1995. (V. 08.) sz. rendeletének 15. § (1) – (4) bekezdése alapján dr. Maruszki Gábor jegyző (képünkön) 2012. február 17-i keltezéssel az alábbiakról tájékoztatja Vác város polgárait.
 ... bővebben » 
 
Gyalogosgázolás Vácott: elhunyt a kórházban ápolt sérült
[ Kék hírek ]
2012. febr. 17.
Az orvosok minden igyekezete ellenére a nap folyamán belehalt sérüléseibe a reggeli órákban a Kőhíd lakópark közelében elgázolt nő - tájékoztatta szerkesztőségünket Latorovszky Gábor rendőr őrnagy, a Váci Rendőrkapitányság munkatársa.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 64 - 70 / 9816

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat