Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Útviszonyok Vác és környékén
Nyomtatás E-mail
Bár térségünkben számottevő hó egyelőre nem maradt meg az utakon, az éjszakai, akár -6 fok körüli hőmérséklet mellett előfordulhat hogy a térség latyakos, sónedves útjai helyenként lefagyott útfelületet képeznek, amely komoly baleseti veszélyforrást jelent, ezért kérjük: közlekedjenek fokozott óvatossággal (figyeljenek a gépjármű "viselkedésére" - a sebesség és a féktáv megválasztására)!
 ... bővebben » 
 
Ha egy mód van rá, senki ne induljon útnak ma éjszaka!
Nyomtatás E-mail
A reggel óta tartó folyamatos havazás és hófúvások miatt a közúti közlekedés feltételei jelentősen leromlottak több dunántúli megyében is. Az orkán erejű széllökések nyomán kialakuló hóátfúvások következtében a látótávolság sok térségben tíz méter alá csökkent. A további balesetek elkerülése érdekében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a hófúvásokban érintett megyékben az éjszaka folyamán semmiképpen ne induljanak útnak!
 ... bővebben » 
 
Közel 200 munkagép dolgozik az országos közúthálózat hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkáin
Nyomtatás E-mail
- A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának hétfő reggeli jelentése alapján a csapadék a késő éjszakai órákra szinte mindenütt elállt, már csak Monor környékéről jeleztek hószállingózást. A szél gyenge, így hóátfúvások nem alakultak ki, járhatatlan út vagy elzárt település sincs az országban. A társaság szakemberei és munkagépei gyakorlatilag szombat délután óta megállás nélkül végzik a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákat, de a nagyon alacsony reggeli hőmérséklet miatt néhány település környékén síkosak a mellékutak - olvasható a Magyar Közút ma reggeli közleményében, melynek további részleteit az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
Hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok a váci vonalon
Nyomtatás E-mail
A szobi vonalon Vác és Verőce között egy kidőlt fa okoz gondot a felsővezeték hálózatban. A helyreállítás végéig dízel mozdonyok segítségével közlekednek az érintett szakaszon közlekedő vonatok - tájékoztatott a Mávinform.
 ... bővebben » 
 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 55 - 63 / 68

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat