Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Egyszerűsített körforgalom a város négy pontján
Nyomtatás E-mail
Tavaly májusban az önkormányzat illetékes bizottságainak javaslatára négy, úgynevezett egyszerűsített körforgalom kialakításáról döntött a város képviselő-testület. Ennek nyomán a napokban az alábbi helyeken alakítanak ki körforgalmakat Vácott: a Kölcsey Ferenc utca - Zöldfa utca, a Magyar utca - Rádi út, a Pap Béla utca - Dózsa György út, valamint a Gombási út - Deákvári főút kereszteződésében. Mint azt Princz Miklóstól, a Váci Városfejlesztő Kft. Városüzemeltetési Részlegének munkatársától megtudtuk: valamennyi, fent említett helyszínen 2014. március 19-én, szerdán estig elkészül, illetve a forgalomnak átadásra kerül az egyszerűsített körforgalom.
 ... bővebben » 
 
Másfél hónapra lezárják a kisváci vasúti átjárót
Nyomtatás E-mail
A kisváci vasúti átkelőhelyet 2014. március 17-én, hétfőn lezárják, ugyanis a belvárosi állomás és közvetlen környezetének felújítását célzó, Európai Uniós forrásból megvalósuló beruházás újabb szakaszához érkezik. Az átjárót mintegy másfél hónapra, 2014. április 30-ig zárják le a forgalom elől. Azt kérik a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. illetékesei, hogy a megváltozott forgalmi rend életbe lépésétől ne megszokásból vezessenek az autósok, hanem a kihelyezett Kresz-táblákat vegyék alapul. Az elkövetkező másfél hónapban felújítják az átjáró aszfaltját, továbbá újakra cserélik a sínpályákat is.
 
A Magyar Közút fokozott óvatosságra int az egyre téliesebb időjárás miatt
Nyomtatás E-mail
A meteorológiai előrejelzések alapján a hét hátra lévő részében sok helyütt havas esőre, hószállingózásra vagy kisebb havazásra lehet számítani az országban. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. mind a 93 üzemmérnökségén 12 órás váltott műszakokban látják el a szakemberek a szükséges téli munkákat. Megelőzendő a síkosság kialakulását a közútkezelő munkatársai csütörtök reggelig minimum egyszer preventív sószórást végeztek a mintegy 31 ezer kilométeres országos közúthálózaton. A társaság ugyanakkor arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a következő napokban!
 ... bővebben » 
 
Megváltozott forgalmi rend és útlezárás az Ambró Ferenc utcánál
Nyomtatás E-mail
A vasúti fejlesztési projekt részeként másfél hónapja zajló, a leginkább a váci belvárosi vasútállomás és környezetét érintő beruházás néhány napja újabb szakaszához érkezett. Ennek következtében nemrégiben lezárták a vasútvonal mentén lévő, deákvári Ambró Ferenc utca egy szakaszát. Az Ambró Ferenc utcába így átmenetileg csak a Híradó tér felől lehet behajtani. A Berkes András utcától a Bimbó utcáig viszont a munkálatok ideje alatt is használhatják az autósok az útszakaszt a KRESZ- nek megfelelően.
 ... bővebben » 
 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 46 - 54 / 68

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat