Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Forgalomkorlátozás útburkolat javítási munkálatok miatt
Nyomtatás E-mail
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai a jövő hét folyamán a Külső Rádi úton, a Vác táblától az M2-es jelű autóút rádi elágazójáig útburkolat javítási munkálatokat fognak végezni. Emiatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az említett útszakaszokon közlekedőknek.
 ... bővebben » 
 
Újra kétirányú forgalmi rend a Telep utcában
Nyomtatás E-mail
Azok után, hogy 2015. március 2-ától részben, majd április 27-én teljes hosszában egyirányúsították a Telep utcát, 2015. április 29-én, szerdán Vác Város Önkormányzatának képviselő-testülete rendkívüli testületi ülést tartott, melynek egyik napirendi pontjaként tárgyalt egy, a Telep utca forgalmi rendjének újabb módosítását - lényegében újra kétirányúvá alakítását - javasoló indítványt. Az előterjesztést megvitatás után elfogadta a testület, így a Telep utca eredeti, kétirányú forgalmi rendje azonnali hatállyal visszaállításra került a MÁV-beruházás befejezéséig (várhatóan 2015. július vége) azzal a kiegészítéssel, hogy a Naszály út irányából a kihelyezett "Várakozni tilos" táblák a helyükön maradtak, továbbá a Kosdi út irányából a Fekete utcáig "Megállni tilos", azt követően pedig "Várakozni tilos" táblák kerültek kihelyezésre.
 ... bővebben » 
 
Beszakadt az úttest az Attila utcában
Nyomtatás E-mail
Ma, a reggeli órákban lettünk figyelmesek arra, hogy Vácott, az Attila utcában beszakadt az útburkolat. Hogy mikor és milyen körülmények között szakadt be az úttest, egyelőre nem tudjuk, ám, hogy miért, arra megvan a válasz, ugyanis a gödört közelebbről megvizsgálva látható, hogy egy igen komoly méretű üreg "rejtőzik" a felszín alatt.
 ... bővebben » 
 
Teljes hosszban egyirányúsítják a Telep utcát április 27-étől
Nyomtatás E-mail
A Vác állomás vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítésének tervezése és kivitelezése projekt kapcsán a Vác, Naszály úti vasúti aluljáró közúti részének felújítása zajlik. Ezzel összefüggésben a Telep utcában bevezetett egyirányúsítás a következők szerint módosul: a Vác, Telep utca teljes hosszban egyirányúsítva lesz a Naszály út irányából a Kosdi út irányába 2015. április 27. 0 órától a Naszály úti aluljáró felújításának befejezéséig - derül ki abból a közleményből, amelyet a Váci Polgármesteri Hivataltól kapott szerkesztőségünk.
 ... bővebben » 
 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 28 - 36 / 68

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat