Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Sok gondot okozott a havazás és a fagy az utakon
Nyomtatás E-mail
A hétfői havazás, valamint a tartós fagypont alatti hőmérséklet országszerte, így térségünkben is komoly gondokat okozott a közlekedésben. Több helyütt - így például az M2-es autóút gödöllői lehajtójának közelében, a 2104-es úton Csörögnél, valamint a 12-es úton Verőce és Vác között - csúsztak árokba személygépkocsik. A 2-es úton, Szendehely közelében egy kamiont kellett kimenteniük a katasztrófavédőknek. Ez utóbbi esetben komoly forgalmi dugó alakult ki.
 ... bővebben » 
 
Csőtörés a Csángó utcában
Nyomtatás E-mail
Szerdán, a reggeli órákban csőtörés történt Vácon, a Csángó utcában. A helyszínere kiérkező váci hivatásos tűzoltók felderítést végeztek a helyszínen, majd megállapították, hogy a víz teljesen alámosta az utca érintett szakaszát. Az úttest megsüllyedt, és félő volt, hogy be is szakad, ezért a vízművek szakemberei az utcát a Barabás utcától számított mintegy húsz méteres szakaszon lezárták a javítási, valamint utómunkálatok idejére.
 ... bővebben » 
 
Útlezárás csőtörés miatt
Nyomtatás E-mail
Hétfőre virradóra csőtörés történt Vácon, a Pálffy utcában. A DMRV Zrt. szakemberei a feltárást követően megkezdték a javítási munkálatokat, melyek idejére az utcát a Honvéd utca felől lezárták.
 ... bővebben » 
 
Forgalmirend-változás a Trafónál
Nyomtatás E-mail
A napokban forgalmirend-változás lépett életbe a Dr. Csányi László körút-Honvéd utca-Flórián utca kereszteződésében (a Trafónál). A változás annyiban merül ki, hogy a Budapest felől érkezőknek lehetőségük nyílik balra, a Flórián utcába kanyarodni (a kereszteződésben a Balassagyarmat felé haladó két forgalmi sávból a belső egyben kanyarodó sávként is funkcionál). Kérjük, fokozott figyelemmel, a változásokat szem előtt tartva, ne megszokásból közlekedjenek!
 ... bővebben » 
 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 19 - 27 / 68

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat