Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.huBarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület Nyomtatás E-mail
A GKRTE - Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület - 1996 január 17-én tartotta meg alakuló közgyűlését. Az egyesület 1998. január 1-től kezdődően közhasznú szervezetként működik és 45 település turisztikai képviseletét biztosítja. A GKRTE mindemellett a tourinform névhasználat jogosultja. Működő Tourinform Irodája a Gödöllői Királyi Kastélyban található.


Az egyesület célkitűzései:

A Gödöllői Régió turisztikai látnivalónak feltárása, programjainak fejlesztése, megismertetése, a kistérség egységes turisztikai arculatának kialakítása és a minősített idegenforgalmi szolgáltatások biztosítása illetve védelme.

Az egyesület védjegye:

Az egyesület a minősített idegenforgalmi szolgáltatások biztosítása céljából  alkotta meg a Magyar Szabadalmi Hivatal által bejegyzett védjegyét, amely a térségbe látogatóknak és a GKRTE partnereinek is jelzi szolgáltatásainak ellenőrzött minőségét.

Az egyesület tagjai a térség turizmusának fejlesztésében érdekelt önkormányzatok, intézmények, vállalkozók és magánszemélyek.
Az egyesület tagjai a Közgyűlés jóváhagyásával készült szabályzatban foglalt előírások teljesítése esetén nyerhetik el a védjegy használat jogát.

A GKRTE ellátja a Gödöllői Régióba tartozó 32 település idegenforgalmi képviseletét a Pest Megyei Önkormányzat közgyűlésével 1996 szeptemberében kötött együttműködési megállapodás alapján.
A GKRTE elnöksége a kistérségbe tartozó 32 polgármester részvételével 1998 május 21-e illetve 2000 január 1-e óta látja el - a Közép-Dunavidéki Regionális Idegenforgalmi Bizottság illetve a Budapest és Közép-Dunavidéki Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnökének megbízása alapján - a Gödöllő és Környéke Kistérségi Területi Bizottság működtetésével együtt járó feladatokat.
A GKRTE Választmánya és három szakbizottsága – önkormányzati, vállalkozói, idegenforgalmi – továbbá a Felügyelő Bizottság ellenőrzi az egyesület szakmai, pénzügyi és gazdálkodási tevékenységét.

A GKRTE Tourinform Irodája a Magyar Turizmus Rt. jogelődjével és a Gödöllői Királyi Kastély Kht-val történt megállapodás értelmében 1995 augusztus 7-én kezdte meg működését a Királyi Kastélyban.
2000 novemberében az Európai Kastély Út Program megvalósításának köszönhetően az egyesület a kastélyban üzemelő új, színvonalasan berendezett és korszerűen felszerelt Tourinform Irodát adhatott át az iroda vezetőjének.
A nemzetközi pályázat hozzájárult ahhoz is, hogy a GKRTE gödöllői Művelődési Központban működő Információs és Adminisztrációs Irodája megújult, színvonalas környezetben fogadhatja ügyfeleit és szolgálhatja ki a turistákat.
Magyarország több mint 100 településén  várja a turistákat illetve az érdeklődőket az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett turisztikai információs irodában, amelyben tájékozódni lehet a települések, az adott régió, sőt az egész ország turisztikai kínálatáról.
A Tourinform lánc szakmai felügyeletét a Magyar Turizmus Rt. látja el.
A GKRTE Tourinform Irodájának nyitva tartása alkalmazkodik  a Gödöllői Királyi Kastély nyitva tartási rendjéhez, illetve a nyári szezonra vonatkozóan – június 15-től szeptember 15-ig – pedig a Magyar Turizmus Rt. és a GKRTE között érvényben lévő Névhasználati Szerződésben foglalt előíráshoz. Ebben az időszakban a vendégek reggel 9 órától este 18 óráig fordulhatnak munkatársainkhoz személyesen vagy telefonszolgálatunk útján.

A Gödöllői Régió Tourinform Irodájának szolgáltatásai:

- képeslap-, bélyeg-, zászló-, népművészeti tárgyak-, úti könyvek-, kastély lexikonok-, térképek-,  tájak, korok, múzeumok kiadványai-, és a Vendégváró sorozat eddig megjelent valamennyi kötetének árusítása
- fizetőeszközként bankkártya is felhasználható
- a Magyar Turizmus Rt. és a GKRTE regionális és tematikus tárgyú, térítés mentes turisztikai kiadványainak és térképeinek terjesztése
- tájékoztatás turisztikai látnivalókról, programokról, éttermek és szállodák szolgáltatásairól az Országos Turisztikai Információs Rendszer (OTIR) segítségével, mely az országos Tourinform lánc valamennyi irodájában rendelkezésre áll.
- Kedvezményes étkezési és igény szerint szállás lehetőséget  biztosítunk a Gödöllői  Turisztikai Régióban a GKRTE tagjainak közreműködésével
-  Repülőjegyet értékesítünk szinte bármely légitársaság járatára (partnereink a Vista és az Air Contact)
- a légi utasok földi szállítója Airport Minibusz is rendelhető nálunk
- AXA Colonia utasbiztosítást is kötünk
- Irodánkban új szolgáltatást nyújt egy számítógép színes monitorral és nyomtatóval, melynek segítségével a turista a GKRTE
www.gkrte.hu és a Gödöllői Királyi Kastély www.kiralyikastely.hu című honlapjait és az intelligens vasúti menetrendet böngészheti.
- autópálya matrica is beszerezhető
- Budget Phone nemzetközi telefonkártya is vásárolható
- A Tourinform Irodában pénzváltó is működik

A korral haladva, a minőségi követelmények maximális figyelembe vételével jött létre és fejlődik folyamatosan a GKRTE honlapja a www.gkrte.hu internetes címen. "Egyre gazdagabb programokat kínálunk a hozzánk látogató, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeknek. Kiadványaink éves kínálatán túl a Gödöllői Királyi Kastélyban működő Tourinform Iroda munkatársai készséggel nyújtanak azonnali felvilágosítást a térség aktuális programjairól, szállás és étkezési lehetőségeiről. A vendéglátó települések, intézmények, vállalkozók, magánszemélyek nevében kérem fogadják el meghívásunkat, és kívánom, hogy Gödöllő és környéke vendégeként érezzék jól magukat és térjenek vissza hozzánk!"

Bátovszki György az egyesület elnöke

Elérhetőségeink:

Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület
2100 Gödöllő, Szabadság u. 6. Telefon/fax.: 28/419-231 E-mail:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges    Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  
www.gkrte.hu

Az Egyesület Tourinform Irodája
2100 Gödöllő: Királyi Kastély Tel: (28) 415-402, Fax.: 415-403 E-mail:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  

Megosztás
 
 

Anatólia Gyros és Hamburger BárThe Red Rouge ...az örök divat!

Hekk terasz

ECO fabrikett VÁC


The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat