Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Duna House, már Fóton is!
2018. nov. 20.
Fóton, a Dózsa György út 44. szám alatt nyitotta meg kapuit a Duna House legújabb irodája 2018. november 16-án, pénteken. Az irodaavató ünnepségen az egybegyűlteket SZEMLER TAMÁS franchise igazgató köszöntötte, akitől megtudtuk, hogy a Duna House hálózat anyavállalata 1998-ban alakult. A jelenleg a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Duna House Nyrt. cégcsoport 3 országban van jelen: Magyarországon és Csehországban Duna House márkanév alatt működtet ingatlanirodákat, míg Lengyelországban a piacvezető Metrohouse tulajdonosaként van jelen, összesen közel kétszáz irodával.
 ... bővebben » 
 
LélekFÓTozó Nap Erdei Zsolt "Madár" védnökségével
2017. dec. 14.
Karácsony és a téli napfordulós ünnepek közeledtével a szülői törődést és szeretetet sokszor nélkülöző gyermekek arcára varázsolt őszinte mosolyt a II. LélekFótozó Nap 2017. december 09-én a fóti Károlyi István Gyermekközpontban.
 ... bővebben » 
 
Lezárult a Gödöllői Királyi Kastély ellenőrzése - Az Állami Számvevőszék jelentése
2017. szept. 22.
Az Állami Számvevőszék a napokban befejezte a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. 2012. január 1. és 2015. december 31. közötti időszakra vonatkozó ellenőrzését. Az ÁSZ megállapította, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Miniszterelnökség szabályszerűen gyakorolta a tulajdonosi jogokat. A Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. belső szabályozottsága és a pénzügyi-számviteli feladatok ellátása összességében megfelelt az előírásoknak. A tervezési, beszámolási, adatszolgáltatási feladatok ellátása szabályszerű volt. A vagyongazdálkodás nem volt szabályszerű, mert a 2012-2015. évi beszámolók a vagyon összetétele tekintetében nem a valós helyzetet tükrözték.
 ... bővebben » 
 
Falunap Pencen a Happy Gang együttessel
2017. aug. 16.
Magyarország egyik legsikeresebb popegyüttese, a Happy Gang is fellép a 2017. augusztus 19-én, szombaton megrendezésre kerülő Penci Falunapon. Az 1993-ban indult együttes számaira - "Kérek egy kulcsot a szívedhez", "Sokáig voltam távol", "Fiatal szerelem" és még sorolhatnánk - a mai napig korosztálytól függetlenül, mindenki bulizik. A  népszerű formáció fellépése mellett lesz még számos további program is a Penci Falunapon. Ezekről az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Mágnás Miskával is találkozhatunk a Sződligeti Szabadtéri Zenés Estéken
2017. júl. 03.
Javában zajlik már a Sződligeti Szabadtéri Zenés Esték rendezvénysorozat. A szervezők a június végén megrendezett nagy sikerű Operett Est után, még két nagyszabású produkcióval - a Zenél a mozi, valamint a Mágnás Miska - várják az érdeklődőket. Ezekről bővebb információt az alábbiakban közölt plakáton találnak Olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Barack Fesztivál Sződligeten Bernáth Józseffel és Mohamed Fatimával
2016. dec. 14.
Barackos Gombócfőző Verseny Bernáth József séffel, baracklekvár kóstoló, barackos kvíz, egy szóval minden a barack körül forog majd... Ez lesz 2016. december 17-18-a között a Sződligeti Barack Fesztivál Sződliget főterén (Szabadság tér). ...ugyan a központi szerepet a barack kapja ezen a hétvégén, azért lesznek további, nem barackos programok is az érdeklődők számára, így például a rendezvény keretében - a teljesség igénye nélkül - lesz kirakodó vásár, adventi gyertyagyújtás, a színpadon pedig fellép majd többek között az Acustic Tours, a Derby Zenekar, valamint Mohamed Fatima is!
 ... bővebben » 
 
Járvány miatt rendeltek el tanítási szünetet a sződi általános iskolában
2016. nov. 25.
A csütörtöki napon egy Olvasónk arról informálta szerkesztőségünket, hogy a sződi általános iskola tanulói között nagy számban jelentkezett hasmenéses megbetegedés, amely miatt a mai napra tanítási szünetet rendeltek el az intézményben. Megkerestük az ilyen és ehhez hasonló ügyekben illetékes Pest Megyei Kormányhivatal Váci Járási Hivatalt, ahonnan az alábbi válaszlevél érkezett.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 288

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat