Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
LélekFÓTozó Nap Erdei Zsolt "Madár" védnökségével Nyomtatás E-mail
2017. dec. 14.
Karácsony és a téli napfordulós ünnepek közeledtével a szülői törődést és szeretetet sokszor nélkülöző gyermekek arcára varázsolt őszinte mosolyt a II. LélekFótozó Nap 2017. december 09-én a fóti Károlyi István Gyermekközpontban.Az egésznapos műsor-forgatagban közel 130 gyermek olyan programok között válogathatott, mint edzés Erdei Zsolt „Madár” és Bácsi Péter olimpikon, világbajnok sportolókkal, koncerteken-, táncházban vehettek részt, bohóc-és bűvészműsor, judo és mazsorett bemutató szórakoztatta őket és kézműves foglalkozásokon próbálhatják ügyességüket és a főszerevező, alváskultúrával foglalkozó vállalat kuriózumként egy párnatöltő állomást is létrehozott. A Billerbeck Budapest Kft. partnereivel együtt hagyományt teremtve, az idén második alkalommal megrendezett eseménnyel arra hívja fel a figyelmet, hogy hazánkban megközelítőleg 23 ezer olyan gyermek él, akiknek nem adatott meg, hogy családban, vér szerinti szüleik, testvéreik és rokonaik között nevelkedjenek.


A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett Erdei Zsolt  „Madár” - olimpiai bronzérmes, világ- és Európa bajnok ökölvívó, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség elnöke, a Gyermekközpont jószolgálati nagykövete játékos edzést tartott ezen a kivételes napon. „Hosszú évek óta rendszeresen látogatok el az itt élő gyerekekhez, így örömmel mondtam igent a Billerbeck felkérésére is. Mindig felemelő érzés köztük lenni, de a mai nap attól is különleges, hogy nemcsak együtt ünneplünk a gyerekekkel, de egy közös edzést is tartok a fiúknak. Sportolóként szeretnék példát mutatni a fiataloknak, hiszen a sport tiszteletre, alázatra, fair küzdelemre tanít, és ha mindezek mellett példaképként egy olyan új utat tudok megmutatni nekik, ahol az energiáikat építésre tudják használni, az kitörési lehetőséget jelenthet számukra.” - nyilatkozta Madár.
„Intézményünk hat évtizede fogadja be és neveli a családjuktól átmenetileg elszakadt, illetve család nélkül felcseperedő gyerekeket. A gyermekközpontban az elhivatott nevelők, gyermekfelügyelők a családi környezethez hasonló módon és körülmények között igyekeznek a gyerekeket gondozni, nevelni. De karácsonykor a család hiánya mindig jóval erősebb, sokkal kézzelfoghatóbb. Ezért is nagy öröm számunkra ez a program, amivel a Billerbeck Budapest Kft. és a hozzá csatlakozó partnerek megleptek minket. A család élményét ugyan pótolni nem tudja ez a néhány óra, de hiszem, hogy minden gyermek egy olyan közösségi élménynek, egy olyan varázslatnak válik részesévé, amely biztos, hogy életre szóló emlékként marad meg számára.”
– nyilatkozta Kádas István, a fóti Károlyi István Gyermekközpont vezetője.„Ezzel a programmal valódi értékkel járulhatunk hozzá a környezetünkben élők mindennapjaihoz. A címválasztás sem véletlen: „Lélekfótozó Nap. Azért vagyunk itt partnereinkkel együtt, hogy lehetőséget adjunk a helyenként elvásott lelkünket kifoltozzuk az ünnep előtt itt, közösen együtt. Reméljük jövőre ugyanitt lehetünk! - mondta Vermes Péter, a Billerbeck Budapest kft. ügyvezetője, az esemény főszervezője.

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat