Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Farsangi tebe Perőcsényben
2007. febr. 19.
Farsang vasárnapján ismét tebefát vivő csoportot csodálhattak Perőcsény utcáin a helybeliek. Mintegy hetven év szünetet követően kerülhetett erre újra sor, a régi szokások tisztelői Darányi László vezetésével szervezték meg e szép hagyomány újjáélesztését vasárnap, azaz február 18-án. Különleges néprajzi jelensége a falunak ez a szokás. A tebe ajándéktárgy, aminek valaha szerepe lehetett a szerelmi jegyváltásban, lakodalmi játékokban is.
 ... bővebben » 
 
Prima Primissima díjra jelölték Sünit
2006. okt. 24.
Idén, azaz 2006-ban a váci kiadású SÜNI ökológiai gyermekfolyóiratot Prima Primissima díjra jelölték - tudta meg szerkesztőségünk. Tíz kategóriában harminc művészt, tudóst, építészt, sportolót és más közéleti személyiséget vagy alkotó kollektívát jelölt a Prima Primissima díjra az azonos nevű alapítvány és a díj mellett működő társadalmi tanácsadó testület.
 ... bővebben » 
 
Nem okozott bajt az oszlop
2006. júl. 04.
Hétfőn öt óra körül Szokolya és Paphegy között dőlésnek indult egy telefonpózna. Az oszlop a Királyréti Erdei Vasút vonala mellett helyezkedett el, és a műszaki problémát a 308-as számú vonat személyzete vette észre. Az esetről a vonatvezető Paphegy állomásról értesítette az illetékes telefontársaságot.
 ... bővebben » 
 
Jótékonysági bál Sződligeten
2005. nov. 08.
Sződligeten az általános iskola tornatermében kerül megrendezésre a Polgárőr Jótékonysági Bál 2005. november 26-án, szombaton (Katalin napi bál), melynek teljes bevételét a Polgárőrség fenntartási költségeire fordítják a szervezők - tudtuk meg Juhász Béla főszervező úrtól. A részletes programról az alábbiakban közölt, a rendezvényt népszerűsítő plakátról tájékozódhatnak kedves olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Verőce - interneten a nyári fesztivál
2005. máj. 25.
A napokban beszámoltunk önöknek arról, hogy május 28-án, szombaton 16 órakor ünnepélyes keretek között felavatásra kerül a verőcei víziszinpad. A megnyitóval és a nyári rendezvénysorozattal kapcsolatban már az interneten is olvashatnak részletes információkat - tudtuk meg Dr. Szente Kálmántól, Verőce alpolgármesterétől.
 ... bővebben » 
 
Csatornázás Gödön - folyamatban az ötödik fázis
2005. máj. 06.
A tervek szerint nyárra befejeződik a csatornázás Gödön - tudtuk meg a Dunakanyar Rádiótól. Az ötödik, befejező szakasz során 27 kilométer hosszúságú szennyvízcsatorna-hálózat épül ki. Az összberuházás révén 1600 család háztartásába jut el a környezetbarát infrastruktúra. A közel 1 milliárd forintos fejlesztés nyár közepén fejeződik be, és ezzel Göd csatorna hálózata teljessé válik. 2006-tól kezdődően a Gödhöz csatlakozó Nevelek dűlő településrész csatornázása is megkezdődik.
 
Polgárőrök a turisták biztonságáért
2005. febr. 04.
A turizmust felügyelő Kolber István a közelmúltban együttműködési megállapodást írt alá az Országos Polgárőr Szövetséggel. A közbiztonság megteremtésében egyre fontosabb szerepet betöltő szervezet és a turisztikai feladatok koordinálásáért felelős állami vezetés által aláírt dokumentum alapján a polgárőrök a nyári idegenforgalmi szezonban fokozott bűnmegelőzési és baleset-megelőzési szolgálatot látnak el többek között a Dunakanyarban.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 Következő > Utolsó >>

Eredmények 281 - 288 / 290

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat