Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Valentin Expressz - svédasztalos vacsorával egybekötött romantikus kisvonatozás a Börzsönyben
2015. jan. 23.
Pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt ajánlott téli vacsorázós kisvonat járat a Valentin Expressz, ahol a csodálatos börzsönyi naplementét tekinthetjük meg a kisvonat ablakból lágy zene mellett, miközben a kályhában pattogzik a fa. A Valentin Vonat programja 2015. február 14-én, szombaton 17 óra 5 perckor kezdődik el Kismaros állomáson. Kiérve a Morgó-völgyből optimális időjárás esetén Szokolyánál láthatjuk a Nap lenyugvó sugarait. A vonatút folyamán folyamatosan lágy zene fog szólni, amely még varázslatosabbá teszi az utazást.
 ... bővebben » 
 
Mezőőri állás Pencen
2015. jan. 17.
Penc Község Önkormányzata a napokban mezőőri állás betöltésére hirdetett pályázatot. A munkakör tartalma: Penc közigazgatási területén a termőföldek őrzése, a termőföldön lévő, illetve ahhoz tartozó termények és termékek, felszerelések, eszközök, haszonállatok, továbbá mezőgazdasági építmények, földmérési jelek vagyonvédelme. A részletes pályázati kiírást az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Egy héten át gyűjtik a karácsonyfákat Sződligeten
2015. jan. 17.
A pénteki napon, 2015. január 16-án kezdték meg az illetékesek a karácsonyfák szelektív begyűjtését Sződligeten. A gyűjtés a tervek szerint 2015. január 23-áig tart. Az elkövetkező egy hét folyamán nem csupán a karácsonyfákat gyűjtik: amennyiben valakinek egyéb zöldhulladéka keletkezett, és azt az arra kijelölt zsákban az ingatlan elé kirakja, az ebben az időszakban szintén elszállításra kerül.
 
Mézeskalácsfalvába idén mesehősök is költöznek
2014. dec. 05.
A Sződligeten élő anyuka, Szinte Edit a főszervezője és motorja a mára már igen rangos eseménnyé vált, jótékonysági kiállításnak és vásárnak, amelyen egy mézeskalácsokból készült falu látványa tárul a településre érkezők szeme elé. Az igazi,közösségi összefogást jelentő programot 2013-ban már az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet is támogatásra méltónak találta, de egyre több vállalkozás, intézmény és magánszemély is a kezdeményezés mögé állt.
 ... bővebben » 
 
Összefogással új otthonba költözhetett három árvízkárosult család
2014. nov. 17.
Civil összefogással újjáépített, a dunai árvízben lakhatatlanná vált többlakásos családi házat adtunk át lakóinak nemrég Nagymaroson. A Baptista Szeretetszolgálat, a Habitat for Humanity Magyarország és a helyi civilek összefogásával három nagymarosi család költözött most új otthonba.
 ... bővebben » 
 
Márton-napi Fesztivál Veresegyházon - immáron második alkalommal
2014. nov. 05.
Vasárnap, azaz 2014. november 9-én immáron második alkalommal rendezik meg a Márton-napi Fesztivált Veresegyházon. A programoknak a Fő tér és Innovációs Központ ad otthont. Lesz többek között kézműves vásár és kézműves foglalkozások, játszóház, táncház, mesejáték és tombola. A programokról bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Fáklyás felvonulás a nemzeti gyásznapon, Sződligeten
2014. nov. 04.
A sződligeti önkormányzat a nemzeti gyásznap alkalmából (november 4.) ma, este 6 órai kezdettel fáklyás felvonulásra várja az érdeklődőket. Az 1956-os forradalom leverésének ötvennyolcadik évfordulója alkalmából szervezett program résztvevői a sződligeti vasútállomáson gyülekeznek.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 288

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat