Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A fővárosi után indultak Vác lakásárai?
2019. máj. 09.
Az ingatlanpiaci változások a főváros után az agglomerációs településeket is elérték. A budapesti ingatlanárak 2014 év végén meredek emelkedésnek indultak így a főváros környéki települések népszerűsége újból emelkedésnek indult.
 ... bővebben » 
 
Rászorulóknak adományozott tűzifát az újHÁZ Centrum gödi telephelye, a Piramis Építőház Kft.
2018. dec. 19.
A lokálpatriotizmus jegyében a Piramis Építőház Kft. életében már hagyománnyá vált a helyi jó ügyek támogatása, amely az ünnepek előtt még inkább előtérbe kerül a cég számára. Ennek részeként többek között minden évben nagy kaloda tűzifákkal megrakodva gördül ki raktárukból piros, darus teherautójuk. Idén sem volt ez másként, útjuk ezúttal öt, hátrányos helyzetű gödi családhoz vezetett.
 ... bővebben » 
 
Duna House, már Fóton is!
2018. nov. 20.
Fóton, a Dózsa György út 44. szám alatt nyitotta meg kapuit a Duna House legújabb irodája 2018. november 16-án, pénteken. Az irodaavató ünnepségen az egybegyűlteket SZEMLER TAMÁS franchise igazgató köszöntötte, akitől megtudtuk, hogy a Duna House hálózat anyavállalata 1998-ban alakult. A jelenleg a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Duna House Nyrt. cégcsoport 3 országban van jelen: Magyarországon és Csehországban Duna House márkanév alatt működtet ingatlanirodákat, míg Lengyelországban a piacvezető Metrohouse tulajdonosaként van jelen, összesen közel kétszáz irodával.
 ... bővebben » 
 
LélekFÓTozó Nap Erdei Zsolt "Madár" védnökségével
2017. dec. 14.
Karácsony és a téli napfordulós ünnepek közeledtével a szülői törődést és szeretetet sokszor nélkülöző gyermekek arcára varázsolt őszinte mosolyt a II. LélekFótozó Nap 2017. december 09-én a fóti Károlyi István Gyermekközpontban.
 ... bővebben » 
 
Lezárult a Gödöllői Királyi Kastély ellenőrzése - Az Állami Számvevőszék jelentése
2017. szept. 22.
Az Állami Számvevőszék a napokban befejezte a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. 2012. január 1. és 2015. december 31. közötti időszakra vonatkozó ellenőrzését. Az ÁSZ megállapította, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a Miniszterelnökség szabályszerűen gyakorolta a tulajdonosi jogokat. A Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. belső szabályozottsága és a pénzügyi-számviteli feladatok ellátása összességében megfelelt az előírásoknak. A tervezési, beszámolási, adatszolgáltatási feladatok ellátása szabályszerű volt. A vagyongazdálkodás nem volt szabályszerű, mert a 2012-2015. évi beszámolók a vagyon összetétele tekintetében nem a valós helyzetet tükrözték.
 ... bővebben » 
 
Falunap Pencen a Happy Gang együttessel
2017. aug. 16.
Magyarország egyik legsikeresebb popegyüttese, a Happy Gang is fellép a 2017. augusztus 19-én, szombaton megrendezésre kerülő Penci Falunapon. Az 1993-ban indult együttes számaira - "Kérek egy kulcsot a szívedhez", "Sokáig voltam távol", "Fiatal szerelem" és még sorolhatnánk - a mai napig korosztálytól függetlenül, mindenki bulizik. A  népszerű formáció fellépése mellett lesz még számos további program is a Penci Falunapon. Ezekről az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Mágnás Miskával is találkozhatunk a Sződligeti Szabadtéri Zenés Estéken
2017. júl. 03.
Javában zajlik már a Sződligeti Szabadtéri Zenés Esték rendezvénysorozat. A szervezők a június végén megrendezett nagy sikerű Operett Est után, még két nagyszabású produkcióval - a Zenél a mozi, valamint a Mágnás Miska - várják az érdeklődőket. Ezekről bővebb információt az alábbiakban közölt plakáton találnak Olvasóink.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 282

 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat