Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Vác is szerepet kapott az Animal Cannibals legújabb klipjében Nyomtatás E-mail
2016. jan. 21.
Friss, ropogós, mondhatjuk az Animal Cannibals legújabb klipjére, amelyet egészen pontosan a tegnapi napon tettek elérhetővé a nagyközönség számára. A történetnek pedig váci vonatkozása van is, hiszen a klip egy részét itt forgatták városunkban. Hogy miről szól a klip és hogyan került bele Vác, arról a mai napon Qka MC-vel beszélgettünk.

- Örömmel értesültünk róla, hogy elkészült legújabb klipetek az "Ezt a várost" című dalotokhoz, s még nagyobb örömmel tölt el, hogy a klipben városunk, Vác is szerepet kapott. Kérlek mesélj először arról, miként esett a választás erre a dalra, hogy ehhez készítsétek el az új klipet!


- Nagyon egyszerű a történet. A Magyar Turizmus Zrt. úgymond beleszeretett ebbe a dalba és arra gondoltak, hogy ebből lehetne valami jót alkotni közösen. Mindemellett a Facebook oldalunkon megszondáztattuk a saját közönségünket is, akik szintén erre a dalra voksoltak, hogy ehhez készüljön videoklip. Ennek azért örültünk nagyon, mert már korábban mi magunk is kinéztük ezt a számot arra, hogy klipet készítsünk hozzá.- Miről szól a klip, illetve a dal?

- Maga a klip picit szokatlan tőlünk és magától a RAP világától is. Végre nem csak arról szól a történet, hogy a kamera felé mutogatva lenyomjuk a mondanivalónkat, hanem arról is, hogy olyan helyekre is eljussunk ahova egyébként nem biztos, hogy eljutnánk, illetve egy kicsit bemutassuk az embereknek, hogy az adott helyeken milyen értékekkel találkozhatunk. Igaz mi csak néhány településen járunk a klipben, de maga az "Ezt a város" úgy íródott meg, hogy bármely településen élők a magukénak érezhetik a dalt. Ahogyan mi fogalmazunk: ez egy ökumenikus lokálpatrióta nóta. Éppen ezért készült Road Movie jellegűen a klip is, amelyben két hölgy ismerősünkkel végigjárva a kiválasztott településeket azt is szerettük volna bemutatni, érzékeltetni, hogy jól érezzük magunkat mindenhol.

- Azt már az elején ellőttük, hogy Vác is a kiválasztott települések között van, de akkor most soroljuk fel, pontosan hol is játszódik a klip.

- Lényegében a Budapest és környéke régióra fókuszáltunk, s a Magyar Turizmus Zrt. segítségével választottuk ki a településeket, illetve azokon belül a helyszíneket, amelyek: Visegrád, Esztergom, Ráckeve, Domonyvölgy, Gödöllő, Szentendre és végül, de nem utolsó sorban ugye Vác voltak. Az igazi az lett volna, ha az egész országban forgatunk, hiszen annyi csodaszép hely van itthon! Bár, akkor hónapokig filmeztünk volna és a klip nem 3 perces, hanem 3 óra hosszú lett volna. Az érzést viszont így is tökéletesen sikerült visszaadnunk. Mi imádunk itthon nyaralni, pihenni, élni! Mindenhol találni érdekes, szép, izgalmas és kúl dolgokat, csak körül kell nézni!


- Hogy éreztétek magatokat itt nálunk?

- Voltunk már fellépni Vácon, de az teljesen más. Ezúttal szembesültünk azzal, hogy a remek közönségen túl még mennyi érték van ebben a városban. Így például a Memento Mori Kiállítás, a Diadalív, vagy a Sajdik múzeum - bár utóbbi végül sajnos nem került bele a klipbe, de nagyon nagy élmény volt, mint minden, amit megnéztünk Vácon. S bár nem úgy érkeztünk, mint turisták, akik mindent megnéznek, ami szembe jön velük, hanem konkrétan oda vittek minket, ahol valami nevezetesség, látványosság van, tehát a felfedezés öröme gyakorlatilag elmaradt, viszont így sokkal nagyobb volt a rácsodálkozás, hogy itt ennyi minden van egy helyen. Az adventi kitelepülés, a jurta hangulata, a belváros a sétáló utcával is megfogott minket. ...és a lényeg, hogy nem egy szezonális klipet akartunk, hanem egy olyat, ami azt sugallja, hogy jöjjenek ide bármikor és érezzék jól magukat, mert a lehetőségek erre itt tökéletesen adottak. Szóval ez amolyan kedvcsináló, ha úgy tetszik. Összességében nagyon jól éreztük magunkat Vácon.- Ezt nagy örömmel hallom. Reméljük máskor is ellátogattok majd hozzánk! Aztán, köszönjük, hogy Vác városát is kiválasztottátok az új kliphez, hiszen ez egy remek reklám a településnek! Végezetül pedig kívánom, hogy legyen az új klip nagyon sikeres, jusson el minél több emberhez az az üzenet, amit közvetít!

- Köszönöm! Nagy valószínűséggel vissza-visszatérünk majd Vácra, mert tényleg nagyon jól éreztük magunkat itt nálatok.

- Köszönöm a beszélgetést!

- Én köszönöm a lehetőséget!

Huszár Károly
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat