Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Dj Marky on the Boat
2011. jún. 21.
A "The Brasilian Job 4" keretein belül lépett a színpadra 2011. június 18-án, szombaton este Dj Marky az A38 rendezvényhajón. Jobbnál jobb DnB művészek vezették fel a brazil művész produkcióját, mint az est fénypontját. Fellépett Safair, Chris.su, Statitk, Mastif.
 ... bővebben » 
 
Orsi az elsők között búcsúzott Alekosztól
2011. máj. 12.
Az RTL Klub hétfőn indult, "Szerelem a legfelsőbb szinteken" című párválasztó műsorának keretében alig, hogy beköltöztek a lányok a korábban a Való Világ 4 műsorának otthont adó luxusvillába, négyüktől már el is búcsúzott a párválasztó főszereplője, a VV4 győztes Nagy Alekosz, aki nem mást keres a lányok között, mint élete párját.
 ... bővebben » 
 
Faithless - Itt a vége
2011. márc. 24.
Itt a vége, nincs tovább. Az elsőre sima koncert turnénak indult, mostanra viszont végérvényes feloszlásról beszélhetünk. Ezt maga Maxi Jazz jelentette be, mert amint mondja: „Itt az idő, hogy becsukjuk a könyvet; nagyon nagyon köszönjük a rajongóknak.”
 ... bővebben » 
 
Hobo Blues Band - A búcsú
2011. febr. 16.
Wow! Csak így tudom jellemezni, azt amit látta és hallottam… A koncert előtt várva a kezdést felálltam, hogy végigmérjem a közönséget és hogy bizonyosságot szerezzek arról, amit hallani lehetett (hogy teltház lesz). …ami az álló jegyeket illeti, fenomenális volt a látvány. Full, full... Bár oldalt az ülőhelyeket tekintve nem volt teltházas a elő-ráadás nap, de a koncertélmény és a közönség nagyon ott volt!
 ... bővebben » 
 
Lencsevégre kaptuk Angelina Jolie-t munka közben
2010. nov. 17.
November 4-én Budán, a Margit utcában forgatott Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő, aki - mint az az országos média révén sokak számára már ismeretes - első rendezésén, egy háborús szerelmi történeten dolgozik hazánkban. Az "Untitled Bosnian War Love Story" (Cím nélküli boszniai szerelmi történet) "munkacím" alatt készülő produkció forgatásához lezárták a Margit utca környékét, amelyet háborús díszletté alakítottak különböző kelet-európai autókkal, épülettörmelékkel és barikádokkal. Szemfüles fotós kollégánknak ezen a helyszínen sikerült néhány paparazzi fotót készítenie Angelináról a Vác Online olvasói számára.
 ... bővebben » 
 
Ozzy "Fuckin" Osbourne Show
2010. okt. 08.
Na szóval hol is kezdjem. Talán ott, hogy már a koncert második és harmadik száma közt sikerült bőrig áznom, abból az ügyből kifolyólag, hogy Ozzy láthatóan nagy élvezettel használta a hab-fecskendőjét... :D
 ... bővebben » 
 
"A-ha" - élmény először és utoljára
2010. júl. 15.
Szerdán, július 14-én lépett fel az Arénában a Norvég new wave pop trio, az A-ha. Név szerint: Morten Harket - énekes, Magne Furuholme - szinti és Paul Waaktaar-Savoy - gitár. A két órásra sikeredett koncert szinte lépésről-lépésre végigvette a srácok életútját, napjainktól visszafelé.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 68

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat