Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Herczeg Adrienn az idei Szendrő-díjas
2008. nov. 10.
A Pécsi Nemzeti Színház 2008. évi Szendrő József díját a társulat művészei titkos szavazással a jellegzetes búgóhangú színművésznőnek, Herczeg Adrienn-nek ítélték oda. A díjat "A Kölyök" című musical októberi bemutató előadása előtt vette át a művész. Az elismerés egy emlékezetes születésnapi ajándék is lehet, hiszen Adrienn néhány nappal harmincadik születésnapja előtt vehette át a kitüntetést.
 ... bővebben » 
 
Zap Mama koncert - Millenáris park
2008. szept. 18.
Az elmúlt „7végén” Zap Mama koncert került megrendezésre a Millinárison. Az esemény előtt a helyszínre érkezésemkor szép számmal összegyűlt tömeg látványa fogadott. Tömeg, amely azért gyűlt össze, hogy meghallgassa a most már Belga, ugyanakkor Dél Afrikai gyökerekkel rendelkező énekesnő nem mindennapi koncert-showját.
 ... bővebben » 
 
Tűzközelben az Eddával
2008. jún. 02.
2008. május 30-án, egy forró délutánon Dunakeszi felé vettük az irányt, az Edda Művek „Tűzközelben” című idei turnéja következő állomásának helyszínére. Este 6 óra felé érkeztünk meg a helyi Művelődési Házba, ahová szépen lassan a zenekar tagjai is megérkeztek és megkezdték a felkészülést az este 8 órakor kezdődő koncertre.
 ... bővebben » 
 
Vác díszpolgára lett Az év operettszínésze
2007. nov. 05.
Magyar Operett Napja alkalmából a Budapesti Operettszínházban ünnepi gálaest keretében adott át elismeréseket Horváth Csaba, kultúráért felelős főpolgármester-helyettes. Az okóber közepén tartott program keretében vehette át Az év operettszínészének járó elismerést a váci származású Kalocsai Zsuzsa is, aki tavaly óta a város díszpolgára. A nyilvánosságot kerülő neves primadonna nagyon örült a szakmai díjnak.
 ... bővebben » 
 
Akár Juhász Robi is szerepelhet a régi-új rockoperában
2007. júl. 13.
Az 1983. augusztus 20-án, a budapesti Városligetben bemutatott népszerű, hazai rockopera, az István a király mindmáig nagy sikernek örvend. A Bródy János és Szörényi Levente által írt rockopera Boldizsár Miklós: Ezredforduló című drámájának felhasználásával készült. Az 1983-as premier huszonöt éves jubileuma alkalmából 2008-ban ismét bemutatnák a híres zenei művet fiatal, amatőr zenészekkel illetve előadókkal. A szereplőválogatás már javában zajlik. A neves zsűri ellőtt mutatta meg tehetségét Juhász Róbert, a váci Fónay Márta HUMÁNIA Drámai Műhely és a Shannon.hu nevű együttes oszlopos tagja is.
 ... bővebben » 
 
Supernow! - ''A pillanat elpukkan, mint a rágógumi"
2007. febr. 20.
Idén immáron második alkalommal vette kezdetét a "Nagy Britmánia", avagy a "Supernow!", amely 2007-ben is egy hónapon át - február 3-tól március 4-ig - tart, noha a szervezők figyelmeztetnek, hogy maga a "Supernow!" a pillanatról szól, amely "...elpukkan mint a rágógumi".
 ... bővebben » 
 
Demjén váciaknak is énekelt
2006. dec. 21.
A hatvanadik születésnapját ebben az esztendőben ünneplő Demjén Ferenc december 30-án jubileumi koncertet ad a Budapest Arénában. Az év egyik legnagyobb jelentőségű könnyűzenei rendezvényén felcsendülő dalokat, egyfajta főpróbaként mindazok hallhatták, akik december 13-án, szerdán meghívást kaptak a Művészetek Palotájában.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 68

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat