Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A Harlemi-i labdabetyárok ismét kis hazánkban "garázdálkodtak"
2010. márc. 27.
Kedden, azaz 2010. március 23-án este a Papp László Budapest Sportarénába látogatott a híres Harlem Globetrotters. Nem először történt ez meg, hiszen 2008. februárjában már jártak hazánkban a kosárlabda királyai, s most ismét eljöttek, hogy elkápráztassák a magyar közönséget. A pontos kezdésre, szinte az egész csarnok megtelt, és mindenki feszült izgalommal várta hogy mikor tűnnek fel a játékosok.
 ... bővebben » 
 
Magna Cum Laude - Karácsonyi Pálinka Feszt a PeCsa-ban
2010. jan. 13.
A Magna Cum Laude együttes szokásos karácsonyi koncertjét 2009. december 27-én, 20 órai kezdettel tartotta a PeCsa-ban. Mikor a helyszínre érkeztem a pénztárnál már a "Minden Jegy Elkelt" felirat fogadott. Kísérőm és egyben szerkesztő kollégám meg is jegyezte, hogy: „…ilyen hosszú sor még Edda koncert előtt sem nagyon szokott lenni”. Valóban hihetetlen, ugyanakkor jóleső látvány volt, hogy egy magyar együttesre ennyi ember kíváncsi élőben.
 ... bővebben » 
 
Rudolf Péter Vác város díszpolgára lesz
2009. aug. 05.
Értesüléseink szerint a közönség egyik legkedveltebb, a rendezők által legfoglalkoztatottabb színművészeink egyike, Rudolf Péter kapja meg az idén a Vác város díszpolgára címet. A Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1983-ban végzett, idén ötvenedik születésnapját ünneplő művészt diplomája kézhez vételétől számítva rengeteg magyar filmben láthatta a közönség.
 ... bővebben » 
 
"DM koncert - zuhogó esőben is"
2009. jún. 25.
Tegnap, azaz 2009. június 23-án este két év után ismét Budapesten lépett fel a Depeche Mode (Dave Gahan, Martin Gore, Andy Fletcher), a Puskás Stadionban "Tour of the Universe" elnevezésű koncert turnéjuk egyik állomásaként.
 ... bővebben » 
 
Oszter Alexandra is nyeregbe szállt a világ egyetlen mozgássérült túracsapatával
2009. máj. 29.
Példaértékű összefogásnak köszönhetően kelt útra a közelmúltban a világ egyetlen, mozgássérültekből és épekből álló lovas túracsapata. A VELO túrán háromszázötven kilométert tesznek meg Veszprémen és Székesfehérváron át Budapestre, ahol indulnak a hétvégi Nemzeti Vágtán. Az útvonalon Oszter Alexandra színművész is részt vesz, aki komoly edzésnek veszi az utat.
 ... bővebben » 
 
A lángot őrző Patrióták lemezbemutatója Vácott
2009. márc. 13.
Őrizd a lángot! Nem, mintha bárkit is érdekelne, de azért bevallom: nekem ez a kedvenc dalom, amely a Patrióta zenekartól származik. A műfajilag nemzeti rock kategóriába sorolható zenei irányzatot játszó bandának ez az egyik, nagyon szép lírai hangvételű dala. Az országos szinten is ismert váci zenészekből álló együttes létrejöttének ötlete a gitáros-énekes, Berczelly Csaba (vagy ahogy többen ismerik: kis Beró) fejéből pattant ki még 2006 legvégén.
 ... bővebben » 
 
Nőnapi teadélután Endrei Judittal
2009. márc. 03.
A közismert, egykori televíziós személyiség, Endrei Judit látogat Vácra március 5-én, csütörtökön. A Szentendrén élő ex-képernyős a Pest Megyei Esélyek Háza meghívására látogat városunkba. A nőnap alkalmából szervezett teadélután az említett napon 17 órakor kezdődik a váci Madách Imre Művelődési Központban.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 68

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat