Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Röhrig Géza: 15 millió Saul fia vagyok
2016. márc. 03.
Hazaérkezésük után alig néhány órát aludtak az Oscar-díjat nyert Saul fia filmprodukció stábjának a tagjai, máris sajtótájékoztatót tartottak Budapesten. Az eseményre szerkesztőségünk is hivatalos volt. A stábtagok láthatóan is nagyon fáradtak voltak. A tájékoztató elején Nemes Jeles László, a film rendezője viccesen azt mondta, hogy ne ijedjenek meg, nincsenek bedrogozva, csupán nagyon fáradtak, mert keveset sikerült csak aludniuk hazérkezésük óta.
 ... bővebben » 
 
Vác is szerepet kapott az Animal Cannibals legújabb klipjében
2016. jan. 21.
Friss, ropogós, mondhatjuk az Animal Cannibals legújabb klipjére, amelyet egészen pontosan a tegnapi napon tettek elérhetővé a nagyközönség számára. A történetnek pedig váci vonatkozása van is, hiszen a klip egy részét itt forgatták városunkban. Hogy miről szól a klip és hogyan került bele Vác, arról a mai napon Qka MC-vel beszélgettünk.
 ... bővebben » 
 
Cannes után a Golden Globe-on is tarolt a váci szereplőket is felvonultató Saul fia
2016. jan. 11.
Idén hetvenharmadik alkalommal adták át Los Angelesben az Oscar-díj "előfutárának" is tekintett Golden Globe-díjakat. Ez alkalommal különösen nagy érdeklődés övezte itthon is az eseményt, hiszen a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában a Szabó István rendezte Redl ezredes (1986) és a Hanussen (1989) óta először jelöltek ismét magyar filmet, Nemes Jeles László Saul fia című alkotását. A Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete a fent említett kategóriában végül hazai idő szerint mára virradó éjjel a Saul fiát hozta ki győztesnek. Mivel magyar alkotásnak még nem sikerült elnyernie ezt a kitüntetést, így most ez a dicsőség különösen nagy. A sikert pedig egy kicsiny morzsájában vácinak is érezhetjük, hiszen - mint arról korábban már beszámoltunk olvasóinknak - az 1944. október elején Auschwitz-Birkenauban játszódó holokausztfilmnek váci szereplői is vannak.
 ... bővebben » 
 
Váci Volga és Csajka repeszt az új Tom Hanks filmben, a Kémek hídjában
2015. dec. 08.
Néhány nappal ezelőtt került vászonra a magyar mozikba Steven Spielberg legújabb filmje, a Kémek hídja. Mint megtudtuk, a Tom Hanks főszereplésével játszódó mozihoz váci szálak is köthetők, ugyanis a film egyes jeleneteiben feltűnik két jármű - egy volga, valamint egy csajka -, amelyeket a váci KSI Hadiparktól béreltek ki a filmforgatáshoz.
 ... bővebben » 
 
Filmcsillagok pihenője
2015. dec. 04.
Az Origo Stúdió jóvoltából alkalmunk volt bepillantani egy, a forgatásokon használatos „eszközbe”, amelyet a nagyközönség nem láthat. Íme egy lakókocsi, ami kívülről is különleges látványt nyújt. Belül azonban lakásnak megfelelő kényelmet biztosít. Többek között Angelina Jolie ( A vér és méz földje ), Bruce Willis ( Die Hard 5 ), Dwayne Johnson ( Herkules ) használta a magyarországi forgatások napjain illetve a forgatások között.
 ... bővebben » 
 
Budapesten koncertezik James Arthur
2015. nov. 03.
A világhírű James Arthur novemberben hazánkban koncertezik, az Impossible című világsláger előadója először lép színpadra Magyarországon. James Arthur november 7-én a budapesti Papp László Sportarénában ad koncertet. A brit X-Faktor 2012-es győztese most lép majd fel elsőként Magyarországon. Az egyedi feldolgozásban tálalt régi és új dalok mellett a világhírt számára meghozó Impossible című slágert is elénekli majd.
 ... bővebben » 
 
A srác, aki mocskosul jól tolja...
2015. szept. 19.
Bejött egy csávó ma reggel a Barátok Kávézóba, de valami olyan szöveg kíséretében, hogy első blikkre azt állapítottam meg: ez a gyerek vagy nem szedi rendesen a gyógyszereit, vagy a kelleténél többet tolt belőlük, de valami tuti nincs rendben a fejével. No, mindegy. Munkámat folytatva próbáltam elvonatkoztatni, esélytelenül... Nem lehetett nem odafigyelni legalább fél füllel arra, amit alkotott. Olykor sztorizgatott és kifigurázott dolgokat, ekkor én szakadtam a röhögéstől. Olykor pedig a maga puritánságával fogalmazott meg nagy életigazságokat, ekkor kicsit megdöbbentem és elgondolkodtam azon: ki a jó büdös franc lehet ez a gyerek? Rövid időn belül aztán ez is kiderült...
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 68

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat