Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Az elektromos cigi, és a benne rejlő lehetőségek Nyomtatás E-mail
Elég sok elvárásnak kell megfeleljen a modern kor embere, ezért egyáltalán nem csoda, ha némiképpen feszült.


Azonban ezt a felgyülemlett stresszt sok módon le lehet vezetni, ami nem válik feltétlen a saját és környezetünk kárára sem. Akik minden részükben szenvedélybetegek sajnos még józan ésszel sem látják be a dohányzás káros hatásait.

Ha azonban van akaratuk a leszokásra az elektromos cigi tökéletes a feladatra. Természetesen még a nikotintól meg sem kell teljes mértékben szabadulnunk, hiszen ezt a vegyületet, a szervezet is előállítja bizonyos mértékben. A hagyományos cigarettával, nem is ez a probléma. Az égés során ugyanis sok olyan káros melléktermék keletkezik, ami inkább romboló hatást eredményez.

Az e cigaretta esetében azonban nincs égés. A nikotin bejut a szervezetbe, de semmi kátrány, ólomszármazék, sav, szén és nitrogén oxidok nem érkeznek vele együtt. Tehát kimondható, amit sok tudományos kísérlet is bebizonyított már, hogy az e cigaretta egészségesebb a hagyományos változatnál.

De akkor miért nem ezt használja, minden dohányos?

A válasz abban rejtőzik, hogy valószínűleg nem ismerik a benne rejlő lehetőségeket vagy egyszerűen nem is érdekli Őket. Azok azonban, akik részletesen utánajárnak az e cigaretta működési elvének valamint a pontos hatásának és tényleg tenni akarnak egy lépést a leszokás vagy ezen alternatíva felé látogassanak el az ecigaretta.eu oldalra. Hatalmas kínálat várja itt az érdeklődőket. Csupán néhány kattintás és máris megrendelhető az igényinket minden szinten kielégítő e cigaretta. Tegyünk egy lépést a jobb élet felé.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat