Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.huBarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Az elektromos cigi, és a benne rejlő lehetőségek
Nyomtatás E-mail
Elég sok elvárásnak kell megfeleljen a modern kor embere, ezért egyáltalán nem csoda, ha némiképpen feszült.
 ... bővebben » 
 
Club Diva
Nyomtatás E-mail
„Ragadd meg a szabadságot - Hagyd magad mögött az átlagos hétköznapokat”- ezt az érzést szeretné a Club Diva megismertetni Veled. Egyedülálló légkör - minden éjszaka mást tartogat – egy kivételes hely, ahol elengedheted magad.
 ... bővebben » 
 
Deluxe Cafe - Vác
Nyomtatás E-mail
Igényes szórakozás a belvárosban: Deluxe Cafe! A Vácott, a Zrínyi utca 3. szám alatt (az emeleten) található szórakozóhely a már jól megszokott hétvégi bulikon túl már a hétköznapok megfáradt estéin is várja kikapcsolódni vágyó látogatóit.
 ... bővebben » 
 
Club Mouseoleum
Nyomtatás E-mail
Ha nem mindegy, hova jársz... - jelenik meg a szlogen a Club kiadványain. ...és tényleg!
Ha igazán ki szeretnél kapcsolni és mindezt igényes környezetben tennéd, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni Vácon a Szilassy utca 14. szám alá. Gyere és temesd velünk a hétköznapok gondjait! A garantáltan jó hangulatról a resident és a sztár Dj-k, valamint a Club teljes személyzete gondoskodnak! ...szóval... Mire vársz még?
 ... bővebben » 
 
Suti Brothers Pub
Nyomtatás E-mail
A Suti Brothers Pub-ban hétvégenként számos helyi és környéki zenekar koncertjét szervezik meg a nagyközönségnek. Mindemellett időszakonként póker party-val, valamint karaoke show-val is várják vendégeiket. Ezek után talán nem túlzás azt mondani, hogy a Suti nem csupán egy pub!
 ... bővebben » 
 
Play Disco - Diósjenő
Nyomtatás E-mail
Téged is vár a Vác térségéhez tartozó, a vidék hangulatát megidéző Play Club Diósjenőn. A környék egyik legnagyobb szórakozóhelye, ahol több száz négyzetméteren tudod magad jól érezni. Az épület átépítése 1996. márciusában kezdődött meg, ekkor kapta a Play Disco nevet. Minden évben új dolgokkal bővül úgy, hogy a jellegét sohasem veszíti el.
 ... bővebben » 
 
Foster's Club - Dunakeszi
Nyomtatás E-mail

Ha igazán jól akarsz szórakozni, akkor látogass el Dunakeszire a Foster's Club-ba! A hely '94-ben nyitotta meg kapuit - akkor még Rock Club néven -, s azóta töretlen lendülettel fejlődik s mára már Foster's Club-ként írta be magát a köztudatba. A klub nem kevesek bánatát, hanem sokak örömét szolgálja. Kívánjuk, hogy érezze magát minenki jól, aki azért jön hozzánk!

 ... bővebben » 
 
Silver Dance Club - Dunakeszi
Nyomtatás E-mail
Minden szombat este Téged vár a Silver Dance Club! Különleges italakciókkal várunk minden bulinkban. Minden hónap utolsó szombatján Dreher party (minden pohár DREHER csak 54 Forintba kerül - az egész buli alatt). A Silver Dance Clubban fergeteges hangtechnikával, bővített fénytechnikával, játékgépekkel (biliárd, darts, csocsó) várunk. Minden szombaton óriási bulit csapunk!
 ... bővebben » 
 

 
The Red Rouge ...az örök divat!
The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat