Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Szilikon melltartó - a legújabb őrület Nyomtatás E-mail
2016. szept. 29.
A szivacsos push up melltartóknak leáldozott. A betéttel dúsított melltartó egész biztosan örök divat lesz, de ma már a szilikon a legtrendibb változat. Természetesen rengeteg fazonban, színben a Lascana online kínálatában is elérhető, érdemes a hozzánk és az alkalomhoz illőt választani. A melltartó valamikor régen egy kis vászon vagy pamut anyagú, varrott kosárka volt, sem kényelmesnek, sem praktikusnak nem lehetne mai szemmel nevezni.

Az első melltartót meglepő módon nem olyan régen, 1913-ban készítették el New Yorkban, egy Mary Phelps Jacob nevű hölgy az öltöztetőnőjével, amikor rájött, hogy az estélyi ruhája alá sehogyan sem passzol a fűzője. A kosaras melltartókra és a méret számozásra 1928-ig kellett várni, ezt szintén egy leleményes amerikai hölgynek köszönhetjük.

A betéttel rendelkező melltartók aranykorukat Hollywoodnak köszönhetik. A kevésbé dúskebel-centrikus 20-as, 30-as évek után az 1940-es évek végén, 50-es évek elején a telt idomú, szupernőies nők jöttek divatba. Az ideálnak való megfeleléshez hordták a korszak jellegzetes, cseppet sem életszerű, merev, csúcsos melltartóit is.
Mind a push up, azaz eredetileg szivaccsal életszerűen kitömött melltartó ősét, mind a mellnagyobbító műtéteket ebben a klasszikus hollywoodi korszakban kezdték el alkalmazni - mondhatni sikerrel. A Jayne Mansfield méreteire áhítozó hölgyek szívesen áldoztak arra, hogy kétoldalt feltámasztott betétes melltartóikkal a megfelelő dekoltázst hozták létre.


A push-up azóta örökzöld a fehérneműpiacon, és szívesen fejlesztik a cégek ezt a terméket. A világ 77. legfontosabb találmányának kiáltották ki.
A következő nagy szenzáció 1994-ben következett be, mikor megszületett a Wonderbra, és abszolút világsikernek bizonyult. Eva Herzigova a reklámplakáton annyi közlekedési balesetet okozott - elcsavarva az úrvezetők fejét - hogy át kellett helyezni a posztert.

Mindig van új a nap alatt, az egyik legutóbbi trend például a mellhez ragasztott szilikon “applikáció”. A Boob Glue márkanevű szilikonbetét melltartó nélkül felragasztva megemeli a kebleket. Ezzel a szinte láthatatlan, bőrre tapasztott műanyag betéttel - bármilyen látványos a ruha alatt - azonban előfordulhat, hogy izzadtsággal leválik.

A friss újítások egyike a szilikonbetét, ami még életszerűbb és természetesebb hatású, mint a korábbi szivacs. A hangsúly most is azon van, hogy kétoldalt és alul megerősítést kapnak a keblek, ezáltal komoly dekoltázs alakul ki. Ez szilikonnal még szebben elérhető.

A push up melltartókról általában érdemes tudni, hogy alkalmi viseletnek minősül, ezért lehetőleg ne viseljük minden nap. Elkényelmesednek kebleink, és enged a tartásuk. Váltogassuk kedvenc push up darabjainkat sima melltartóval.

Kép forrása: https://www.lascana.hu/
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat