Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Schell Judit és Édesanyja együtt szépülnek Anyák napja alkalmából Nyomtatás E-mail
2014. ápr. 29.
Schell Judit különleges ajándékkal kedveskedett Édesanyjának Anyák napja alkalmából. A Körúti OrvosEsztétikai Centrum „anya-lánya” páros konzultációján választottak mindkettőjük számára egy-egy arcesztétikai kezeléssorozatot, melyből Judit édesanyja annyiszor fél% kedvezményt kapott az Anyák napi akció keretén belül, ahány éves.

- Szerintem egy rendkívül kedves gesztus ez a magánklinikától, hogy Anyák napja alkalmából a pácienseik édesanyját jelentős kedvezménnyel kezelik. Az „anya-lánya” páros kezelés során annyiszor fél% kedvezményt kap az édesanya a kezeléséből, ahány éves. A páros kezelés több szempontból is nagyon jó választásnak bizonyult. Egyrészt végtelenül kedves mindenki és Dr. Papp Ildikó olyan megnyerő és karizmatikus személyiség, akire bátran rá merem bízni az arcom és anyuét is. Szerintem a doktornő bárkit levesz a lábáról egyetlen mosolyával és a természetességével… ugyanakkor rendkívül határozott és hiteles. Másrészt remek alkalom arra is, hogy abból a gondoskodásból, amit én és a családom anyutól kapunk, valamennyit viszonozzak, megháláljak. Hisz egy nőnek minden életkorban jólesik a kényeztetés, még akkor is, ha bizonyos életkor felett a hangsúly a szépségről az egészségre helyeződik át. Harmadrészt ezzel a páros kezeléssel máris lett egy újabb anya-lánya közös programunk, aminek során együtt szépülhetünk – mondta csillogó szemekkel Judit, majd hozzátette: - Édesanyám nagyon örült az ajándékomnak, és biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan elégedett lesz az eredménnyel, mint én.

 

Arra, az Anyák napja közeledtével igen aktuális kérdésre, hogy mit jelent számára az anyaság, Judit így válaszolt: - Anyának lenni a legjobb dolog a Földön. Még nem tudtak kitaláltak jobbat ennél sem a múltban sem a jelenben, és jövőben sem fognak. Akármennyi szerepet is játszom, a fő helyet az anyaság tölti be az életemben. Ez a leg jobb dolog, amit az ember kaphat az élettől. Mindent meg lehet ez által kapni: örömet, bánatot, jókedved és persze elsősorban rengeteg szeretetet. Onnantól kezdve, hogy megszületik az ember első gyereke, átrendeződnek a hangsúlyok az életben, a gyerek lesz az origó és hozzá viszonyítva kerülnek helyükre a dolgok.

...és, hogy milyen Judit viszonya édesanyjával? - Anyukámmal rendkívül jó a viszonyunk, főleg amióta én is anya lettem. Ez viszonylag korán megtörtént - a nagyfiam, László, immár 20 éves -, akkor anyukám még dolgozott, így a nagymama szerepben most tudott igazán kiteljesedni, amikor a két kisebb gyermekem – Boldizsár (6) és Borika (2) - megszületett. Bátran kijelenthetem, hogy csodálatos nagymama. Közel lakunk egymáshoz, így viszonylag sok időt tudunk együtt tölteni és mindig lehet rá számítani. Nagyon sokat segít, tulajdonképpen a gyerekek köré szervezi az életét - felelte Judit a feltett kérdésre.

A beszélgetésbl az is kiderült továbbá, hogy Judit és anyukája időnként amolyan anya-lánya programokat is szerveznek: - Amióta a gyerekek megvannak inkább a családi összejövetelek a jellemzőek, közös étkezések, séták, de el szoktunk menni kettesben lófrálni a városba, ha van időm. Ilyenkor beülünk kávézni vagy ebédelni valahova. Jólesik együtt lenni kettesben. Az egyik ilyen legjobb élményünk az volt, amikor 60. születésnapjára a nővéremmel elvittük anyut Londonba. Szinte gyerekkorunktól fogva nem voltunk így együtt több napot hármasban és kicsit tartottunk tőle, hogy kinek milyen rigolyái vannak, és hogy tudjuk majd ezt kezelni, de kiderült, hogy a nővérem és én rigolyásabbak vagyunk, mint anyu. Mindenesetre rengeteget nevettünk, csodálatosan éreztük magunkat. Anyu azóta is úgy emlegeti, hogy egy csoda volt!

Sok ilyen közös csodát kívánunk még a jövőben – a Körúti OrvosEsztétikai Centrum „anya-lánya” páros kezelése legyen a következő!

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat