Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A Vác Online naptár arca most Magyarország Szépségnagykövete lehet! Nyomtatás E-mail
2013. márc. 18.
A Budapest Backstage, a magyar divatkultúra online magazinja szervezésében 2013. március 28-án, csütörtökön Budapesten, a Millenáris Teátrumban megválasztják Magyarország Szépségnagykövetét. Szerkesztőségünk nagy örömmel fogadta a hírt, hogy a Vác Online egyik 2013-as naptár arca, Lugosi Alexandra a szakmai zsűri döntése alapján ott van a 20 döntős lány között és jó esélyei vannak arra, hogy elnyerje a Magyarország Szépségnagykövete („The Beauty Ambassador - A Szépségnagykövet”) címet!

A versenyre rengetegen jelentkeztek, az ország minden szegletéből. A szervezők első körben 80 lányt hívtak be fotózásra, akik közül a magazin olvasói internetes szavazás során 45 lányt juttattak tovább az elődöntőbe. Innentől a döntés már a szakmai zsűri kezében volt. Ők pedig döntöttek: 20 lányt juttattak be a döntőbe - köztük Alexandrát is. A nagykanizsai lány a hét folyamán egy 4 napos felkészítő táboron vesz részt versenytársaival. Szerkesztőségünknek még elutazása előtt sikerült készítenie vele egy rövid interjút, melyet az alábbiakban olvashatnak:

- Mit takar ez a verseny - mi mindennel jár, ha valaki szépség nagykövet lesz?

- A verseny nem más, mint Magyarország első Szépségnagykövete. Számomra ez a verseny nem jelent mást, mint hogy olyan lányt választhatnak meg szépségnagykövetnek, aki nem csak, hogy szép, de rendkívüli értékekkel rendelkezik. Ez nem egy hagyományos szépségverseny. Nemcsak a külcsíny számít, hanem a belbecs is. Úgy gondolom, hogy a zsűri egy olyan lányt fog kiválasztani akiben látják azt, hogy kisugárzásával és egyéniségével tetteivel valóban tudja képviselni Magyarországot, mint szépségnagykövet.


- Kérlek, mesélj nekünk néhány mondatban a verseny menetéről!

- A versenynek 3 szakasza van tulajdonképpen. Az első szakasz volt az online verseny, ahol minden nap 2 lány párbajozott. Aki a legtöbb szavazatot kapta bejutott az elődöntőbe. Összesen 45 lány jutott be az elődöntőbe. Ebből 40 lány szavazatok alapján a többi 5 pedig a zsűri által kiválasztott lány volt. Az elődöntőből 20 lányt választottak ki.


- Azt már tudjuk, mikor és hol lesz a döntő és előtte lesz egy felkészítő tábor. Te hogyan készülsz a nagy napra, mit tartasz a legfontosabbnak a versenyre való felkészülésben?

- A versenyre való készülésemben a sport, a kommunikáció és a lélekben való felkészülés a legfontosabb.

- Kívánjuk, hogy jól sikerüljön a felkészülés, továbbá kívánjuk, hogy sikerüljön elkápráztatnod a zsűrit a Millenáris Teátrumban is! Köszönjük az interjút, és természetesen a döntőt követően kíváncsian várjuk majd az élménybeszámolódat - reméljük, akkor már, mint Magyarország Szépségnagykövete nyilatkozol majd nekünk!

- Köszönöm szépen!

A verseny hivatalos honlapja: http://www.budapestbackstage.com/TBA/
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat