Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Az Ipress Center marad a Váci NKSE névadó szponzora Nyomtatás E-mail
2014. máj. 16.
Virág, állófogadás és wellness hétvége, valamint „Vác Város Sportjáért” jelölés lett a jutalma annak a 19 ifjú váci kézilabdás lánynak, akik végletekig kiélezett küzdelemben a Győr, az FTC és a DVSC ellenében, számos problémán felülkerekedve megnyerték az országos bajnokságot. A szűk körű eseményen bejelentették azt is, hogy névadó szponzor marad az Ipress Center Váci Női Kézilabda Sportegyesület támogatója, a szintén váci székhelyű Ipress Center Hungary Kft., így a következő szezonban is a megszokott néven szerepelnek majd a lányok.Váci sporttörténeti eseménnyé vált az idei női ifjúsági kézilabda bajnokság, hiszen most először lett országos győztes ifjúsági csapata a városnak. Az eredmény azért is kiemelkedő, mert pont a döntő idejére halmozódtak a hátráltató események: a sérüléseken túl távozások is kétségessé tették, elegendő lesz-e az erő a döntőre.

„Büszkék vagyunk a csapatra, Önök hozzájárultak a város dicsőségének öregbítéséhez. Ez az eredmény igazi közösségi eredmény, példaként szolgál minden fiatalnak.” – emelte ki Harrach Péter, a körzet országgyűlési képviselője, a KDNP frakcióvezetője.

„Már fiatalon példaképekké váltatok a társaitok előtt, fantasztikus eredmény a tiétek, hiszen a világ legjobb klubcsapatát is magatok mögé utasítottátok.” – húzta alá Mokánszky Zoltán sportért felelős alpolgármester, majd bejelentette, hogy kezdeményezik a „Vác Város Sportjáért” elismerés adományozását a csapatnak és Ottó Katalin edzőnek.„A sportsikerhez stratégiára és szisztematikus munkára van szükség, és arra, hogy mindenki hozzátegye a maga mozaikját az egészhez, mert ha a kép nem teljes, ma a női kézilabda mezőnyben nem lehet bajnokságot nyerni.” – mondta Pető Tibor alpolgármester.
 
A bajnokcsapatnak virággal kedveskedett a város, míg a névadó szponzor, az Ipress Center állófogadást adott, valamint wellness hétvégét biztosít minden ifjúsági játékosnak és Wiezl István segédedzőnek, az edző, Ottó Katalin pedig pénzjutalomban részesült.


A bajnokcsapat tagjai: Hámori Konszuéla; Hansághy Beatrix; Katona Flóra; Paróczy Sára; Kovács Dorottya; Sztranyan Ágnes; Schvart Enikő; Bodó Letícia; Németh Kitti; Oláh Kyra; Liszka Rebeka; Polecsák Patrícia; Nagy Enikő; Fabó Kamilla; Helembai Lilla; Helembai
Fanny; Puhalák Szidónia; Bató Lili és Szenes Bettina.

Az eseményen bejelentették, hogy a váci kézilabdás lányok továbbra is számíthatnak a váci Ipress Center nyomdai központ támogatására. „A felnőtt csapatnak számos nehézsége akadt az idei szezonban, nem lehetünk teljesen elégedettek, bár a csapat megerősítésére több lépés is történt. A csapat újraépítésével kapcsolatban hamarosan részletesen is beszámolunk. Ezekkel a tervekkel a szponzorok is egyetértenek és látják a haladást. Mi nagyon számítunk rájuk.” – mondta Kirsner Erika, az Ipress Center Váci NKSE elnöke.„Továbbra is teljes mellszélességgel támogatjuk a lányokat, és hiszünk abban, hogy hamarosan újra a bajnokság harmadik-negyedik helyett várományosa lehetünk. Nagyon jó volt az együttműködés, és a szponzoráció jól illeszkedik abba a programba, amelyet vállalatunk a váci közösség erősítésére és a fiatalok támogatására alakított ki.” – hangsúlyozta Lakatos Viktor, az Ipress Center ügyvezető igazgatója, majd hozzátette, a Veled Vagyunk néven indított közösségépítő program számos területen igyekszik hatni, elsősorban a felnövekvő generációk megszólításával.

***

A Veled Vagyunk közösségépítő programról:

Az Ipress Center Veled Vagyunk programja nem csupán segít, de igyekszik a váci közösség tagjait is támogatásra ösztönözni, katalizátorként működtetni az akciókat, ezért önkéntes tevékenységeik sokszor a helyi lakosság bevonásával zajlanak. Az egyes akciók tapasztalatai azt mutatják, hogy a pozitív példa követőkre talál, és így a hatás megsokszorozódhat. Éppen ezért a Veled Vagyunk program középpontjában többnyire a gyerekek állnak, és olyan pontokon igyekeznek hatni, amelyek képesek megérinteni másokat is.


Megosztás
 
 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat