Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Tornagyőzelmet arattak a váci Pandák Hajdúszoboszlón
2015. máj. 11.
Az elmúlt szombaton került megrendezésre az I. Hajdúszoboszló Spring Bowl elnevezésű torna. A négy amerikai futball csapat részvételével zajlott versenyen a házigazda Hajdúszoboszló Rihnos, a Salgótarján Rascals, valamint a Gödöllő Pirates - Óbudai egyetem közös csapata mellett szerepelt a Vác Pandas csapata is, nem is akármilyen eredménnyel...
 ... bővebben » 
 
Szép váci eredmények az Ashihara Eurázsia Kupán
2015. máj. 06.
A váci Wachtler Dojo kyokushin karatésai az idén is részt vettek a neves Ashihara Eurázsia Kupán, nem is akármilyen eredménnyel - két ezüst és egy bronzéremmel tértek haza. - Ez a verseny minden esztendőben egy kiváló lehetőség a megmérettetésre, a dojon kívüli küzdelmek gyakorlására, felkészültségünk mérésére - nyilatkozta szerkesztőségünknek Wachtler Viktor, a Wachtler Dojo vezetője.
 ... bővebben » 
 
Idén is lesz vívótábor Vácott
2015. máj. 01.
A Váci Reménység Sport Egyesület 2013-ban megalakult Vívó Szakosztálya a 2014-es évhez hasonlóan az idén nyáron is szervez vívótábort. Az augusztus második felében megrendezésre kerülő tábor célja a vívás alapjainak elsajátítása - tudtuk meg Fiedler Ferenc szakosztályvezetőtől, aki szerkesztőségünknek elárulta, hogy a vívás népszerűsége töretlenül növekedik Vácott - már mintegy 65 gyermek jár rendszeresen vívásoktatásra a váci Piarista Gimnáziumban tartott órákra.
 ... bővebben » 
 
Vácra érkezik "A Sport Legyen a Tied!" program
2015. ápr. 30.
A Nemzeti Sportfejlesztés projekt keretében az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárságának kezdeményezésére és finanszírozásával a Magyar Diáksport Szövetség koordinálásával egyes kiemelt sportágak és látvány-csapatsportok országos sportági szakszövetségei közreműködésével sportágakat bemutató, népszerűsítő események valósulnak meg országosan. Ennek során 20 megyei kiemelt esemény és közel 200 helyi (iskolai) rendezvény lesz 2015-ben. A megyei sportági bemutató eseményekre 2015. április-május időintervallumban kerül sor. A Pest megyei esemény helyszíne a Vác Városi Sportcsarnok lesz 2015. május 5-én 12 órától.
 ... bővebben » 
 
A bringások az idén is ellepték a Naszály szerpentinjeit
2015. ápr. 22.
A váci és Vác környéki bringások már jól tudják: ha április, akkor irány a Naszály, indul a Mészkőember futam! Az idén sem volt ez természetesen másként; ezúttal is több száz versenyző állt rajthoz április 19-én, vasárnap délelőtt, a XII. Mészkőember-Légrádi Béla Emlékverseny alkalmával, és tekert föl - a szokatlanul hűvös, tavaszi időjárás dacára - a Naszály szerpentinjein.
 ... bővebben » 
 
Sportlegendák találkozása Vácon
2015. ápr. 14.
A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete és a Váci Kajak-Kenu Baráti Kör szervezte meg azt a kiállítást, amelynek 2015. április 10-i megnyitóján és az azt követő közönségtalálkozón a Kajak-Kenu, Vízilabda, Kézilabda, Labdarúgás sportágak dunakanyari egyesületei, valamint országosan és világviszonylatban is ismert sportolói voltak a meghívott vendégek. Az eseménynek - melyre sokan kíváncsiak voltak - a váci Madách Imre Művelődési Központ adott otthont.
 ... bővebben » 
 
Futott Keszi, és Fut majd Vác?
2015. ápr. 02.
A minap Bíró Györgyöt kérdeztük a közelmúltban immáron második alkalommal megrendezett Fut a Keszi, valamint a hamarosan immáron 25. alkalommal megrendezésre kerülő Fut a Vác rendezvények kapcsán. A Gyurival készült interjút az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 662

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat