Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Megőrülnek a magyarok a Huawei telefonjaiért Nyomtatás E-mail
Míg Amerikában egyre csak nő a feszültség a kormány és a kínai telefongyártó cég között, addig az európai piacokat egyre jobban meghódítják a keleti okostelefonok.

Míg Amerikában egyre csak nő a feszültség a kormány és a kínai telefongyártó cég között, addig az európai piacokat egyre jobban meghódítják a keleti okostelefonok.

Hazánk ékes példa erre, ahol több egymástól független statisztika adatai is igazolják, hogy mennyire nagy sikere van itthon a Huawei készülékeinek.

Lássunk néhány adatot!

A magyarok 80 %-a használ valamilyen Huawei kommunikációs eszközt. A portfolio.hu számolt be arról, hogy a vállalati infokommunikációs vagy a fogyasztói termékeken keresztül a hazai lakosság négyötöde kerül kapcsolatban közvetve vagy közvetlenül a kínai gyártó eszközeivel.

Európában, 2018 utolsó negyedévében a Huawei mobiltelefon piaci részesedése 23,6 % volt, ami 55,7%-os növekedést jelent az előző évekhez. Ez azt jelenti, hogy csak ebben a negyedévben 13,3 millió készüléket szállítottak a kontinens országaiba. Ehhez képest Amerikában mindössze 0,5 % piaci részesedéssel rendelkezik a cég.

A legújabb csúcskategóriás Huawei készülék, a Mate 20 széria hatalmas sikert aratott hazánkban. A régió országai közül arányaiban hazánkban vásároltak belőle a legtöbbet, írta a 24.hu.

A Huawei Technologies Hungary az elmúlt öt évben közel 60 milliárd forint adóval járult hozzá az ország kasszájához és több, mint 2000 embernek adnak munkát itthon.

Februárban nyílt meg az első hazai Huawei Experience élmény alapú üzlet Magyarorzságon. A Shopmark-ban található bolt megnyitóján rengetegen voltak és számos kedvezmény volt elérhető.

Mit jelent ez nekünk, Magyaroknak?

A Huawei cég térnyerése olyan felső kategóriás készülékeket hoz el hazánkba, amikhez korábban csak jóval magasabb összegekért juthattunk hozzá. Ez pedig mindenképpen kedvez a fogyasztóknak, hiszen a többi gyártót is versenyre sarkallja.

Manapság már a kínai okostelefonok nem jelentenek gyengébb minőséget, sőt sok esetben akár le is körözhetik nyugati társaikat. Ezt láthatjuk az új Huawei Mate 20 sorozat esetében is, ami például üzemidő tekintetében is kenterbe veri a Samsung vagy az Apple mobiljait.

Ha felkeltették az érdeklődésedet a kínai gyártmányú készülékek, akkor érdemes lehet ellátogatnod a kifejezetten erre szakosodott kinaibazis.hu oldalra.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat