Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Akciós újságokat gyűjtő weboldal indult Nyomtatás E-mail
A reklámok, hirdetések nem véletlenül hangsúlyozzák ki inkább az akciós, leértékelt termékeket. Pszichológiailag az ember sokkal inkább vonzódik az egyes árukhoz, ha azoknál hatalmas piros százalékokat lát vagy valamilyen élénk színnel jelölt, az akcióra utaló árcédulát.

A legtöbb kereskedelmi cég már külön akciós újságokat is előállít a termékbemutató újságok mellé. Ezeket a kedvezményes szórólapokat gyűjti össze online az Ujsagomat.hu.

Legyen szó kozmetikai termékekről, divatról, elektronikáról, dekorációról, kerti eszközökről vagy a hipermarketek termékeiről, mindig szeretjük az olcsóbb kategóriát választani. Attól, hogy valami drága még nem jelenti azt, hogy tökéletes, éppen ezért érdemes mindig figyelemmel kísérni az egyes üzletek akciós időszakait.

Szerencsére manapság az internet világában, a hírlevelekre való feliratkozásokkal például már időben kaphatunk információkat a leértékelt termékekről vagy akciós időszakokról, de ezek olykor elkerülik figyelmünket, és a legtöbb ember valójában nem is él a hírlevelekre való feliratkozás lehetőségével.

Az Ujsagomat.hu tulajdonképpen ezt a problémát oldotta meg, hiszen anélkül böngészhetünk a különféle üzletek akciós szórólapjai között, hogy kéretlen e-maileket kapnánk, és így a kategóriák szerint olyan termékek között keresgélhetünk, amelyek valóban érdekelnek minket.

Számos hipermarket is a weboldal része, tehát a mindennapi élelmiszereinkkel kapcsolatban is megtalálhatjuk itt a legjobb akciókat, de ha ruházatra vagy kozmetikumokra van szükségünk, akkor is böngészhetünk a leértékelt termékek között.

De nem csak efféle üzletek akcióit találhatjuk az Ujsagomat.hu oldalon, hanem akár gyógyszertárak, játékszerek és állatboltok kedvezményeiről is találhatunk információkat az akciós újságokban.

Érdemes tehát mindig figyelni az egyes boltok akcióit, és szerencsére már lehetőségünk van otthonról, az internet segítségével és az Ujsagomat.hu gyűjtőoldalon keresztül megoldani azt. Sokszor vásárolhatunk nagy százalékkal olcsóbb termékeket, ami a pénztárcánknak, de a lelkünknek is sokkal jobbat tesz, mintha teljes áron vásárolnánk meg ugyanazt a terméket. Járjunk nyitott szemmel!

A reklámok, hirdetések nem véletlenül hangsúlyozzák ki inkább az akciós, leértékelt termékeket. Pszichológiailag az ember sokkal inkább vonzódik az egyes árukhoz, ha azoknál hatalmas piros százalékokat lát vagy valamilyen élénk színnel jelölt, az akcióra utaló árcédulát. A legtöbb kereskedelmi cég már külön akciós újságokat is előállít a termékbemutató újságok mellé. Ezeket a kedvezményes szórólapokat gyűjti össze online az Ujsagomat.hu.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat