Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK! Nyomtatás E-mail
A mai napon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetősége állófogadásra invitálta a megyei és az országos sajtó képviselőit abból az apropóból, hogy megköszönje a 2011. év során a főkapitányság eseményeiről adott pontos, hiteles tájékoztatást. A Teve utcai székházban megrendezett eseményen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság idén megalapított Média-díját is átadták, melyet rendhagyó módon most az egyik országos médium képviselője mellett egy helyi újságíró is megkaphatta. Az egyedi tervezésű, fából készült díjat Gál Balázs az RTL Klub szerkesztő-riportere, valamint nagy-nagy örömünkre kollégánk, Huszár Károly vehette át Dr. Simon Tamás r. dandártábornoktól.Az eseményre a főkapitánysággal napi kapcsolatban álló országos sajtó munkatársak, valamint a Pest megyei kapitányságok által javasolt helyi újságírók kaptak meghívást, továbbá jelen volt Papp Péter r. ezredes bűnügyi igazgató, Galuska-Tomsits László r. ezredes rendészeti igazgató, valamint dr. Pintér Gábor r. főhadnagy hivatalvezető is.

Az állófogadáson első ízben Beluzsárné Belicza Andrea szóvivő, majd Dr. Simon Tamás köszöntötte a jelenlévőket. Ezt követően a kapitány megköszönte az egész éves, gördülékeny együttműködést, majd visszamutatott az év néhány kiemelkedő eseményére. Dr. Simon Tamás ezután egy emléklapot adott át a jelenlévő média képviselő részére, majd bejelentette, hogy a kapitányság az idén egy díjat alapított, melyet minden esztendőben egy megyei bizottság ítél majd oda egy, a rendőrséggel szorosan együttműködő média képviselőjének.


Mint megtudtuk, a meghívott országos és helyi újságírók a Pest megyében működő 13 rendőrkapitányság által kerültek kiválasztásra (kapitányságonként egy média képviselőjét lehetett jelölni az adott kapitányság illetékességi területéről). Így esett a Váci Rendőrkapitányság választása kollégánkra. Ezt követően a megyei bizottság a megyei szinten kiválasztott tizenhárom média képviselő közül Huszár Károlyt, a Vác Online újságíróját; az országos szinten jelölt média képviselő közül pedig Gál Balázst, az RTL Klub szerkesztő-riporterét tartotta a legérdemesebbnek a magas rangú kitüntetésre.Huszár Károly átveszi a Média-díjat
Dr. Simon Tamás megyei főkapitánytól

A rendezvény záróakkordjaként Dr. Simon Tamás mégegyszer megköszönte a sajtó együttműködését, majd beszédét a következőképpen zárta: "Kívánok önöknek hírekben bővelkedő, magunknak pedig hírekben szűkölködő új esztendőt!"


 

Köszönetnyilvánítás

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet az elismerésért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságnak, Dr. Simon Tamás megyei rendőrkapitánynak, Beluzsárné Belicza Andrea és Kovács Viktória szóvivőknek, valamint a Váci Rendőrkapitányságnak, Dr. Nagy László rendőrkapitánynak, valamint Latorovszky Gábor r. őrnagynak, a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vezetőjének.

Végül, de nem utolsó sorban pedig szeretnék köszönetet mondani páromnak, Bú Gabriellának a támogatásáért, hiszen mint a mondás is tartja: „Minden sikeres férfi mögött egy nő áll.”

Huszár Károly

 


Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat