Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Főzz meg minket, hogy a Te Recepted a legjobb! Nyomtatás E-mail
A VácOnline.hu szerkesztősége és a váci Repeta Bisztró kollektívája ezennel meghirdeti a VácOnline.hu Repeta Recept-Túra rovatának első játékát. Szeretsz sütni-főzni? Szereted elkápráztatni családod, barátaidat, ismerőseidet a konyhaművészeteddel? Akkor ez most itt a Te "bizniszed"! Főzz meg minket, hogy a Te Recepted a legjobb!

Hitelmindenkinek.hu - Hitel gyorsan


A játék 2016. január 29-én 19 óra és 2016. február 12-én 19 óra között zajlik, menete a következő:

1. Küldd el kedvenc receptedet a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címre 2016. január 29-én 19 óra és 2016. február 8-án 19 óra között. A receptnek tartalmaznia kell: hozzávalók, elkészítés leírása, valamint 1 db fénykép (saját) az elkészült étekről. Fontos, hogy egy beküldő, csak egy recepttel vehet részt a játékban.

2. Valamennyi beérkezett receptet egyszerre tesszük közzé a "Főzz meg minket, hogy a Te Recepted a legjobb!" facebook eseményen belül 2016. február 9-én 19 órakor. Ekkor indul a szavazás, amely 2016. február 11-én 19 óráig tart. (A recept mellett feltüntetésre kerül a beküldő neve is).

3. 2016. februr 12-én 19 órakor eredményt hirdetünk a következőképpen:

- A szavazás keretében a 3 legtöbb szavazatot (Like-ot) kapott recept beküldője pedig 1 db 1000 forintos utalványt, amely a Repeta Bisztórban levásárolható.

- A játékban résztvevő összes (tehát nem csak a 3 legtöbb Like-ot kapott) recept közül a Repeta Bisztró főszakácsa kiválasztja az általa legobbnak ítéltet, amely beküldőjének jutalma 1 db 2000 forintos, a Repeta Bisztórban levásárolható utalvány.

- A játékban résztvevő összes (tehát nem csak a 3 legtöbb Like-ot kapott) recept közül a VácOnline.hu szerkesztősége is kiválasztja a neki legszimpatikusabbat, amely beküldőjének jutalma 1 db 2000 forintos, a Repeta Bisztórban levásárolható utalvány.

- Valamennyi nyertes recept beküldője gazdagodik egy-egy VácOnline Kedvezmény Kártyával is, amellyel mintegy 20 váci vállalkozásnál van lehetőség a kedvezményes vásárlásra.

- A nyertes receptek felkerülnek a VácOnline.hu Repeta Recept-Túra rovatába.

Várjuk tehát a jobbnál-jobb recepteket!

Megosztás
 
 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat