Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Csokoholisták figyelem: Édes Napok a Budai Várban! Nyomtatás E-mail
2014. szept. 11.
Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten az Édes Napok elnevezésű rendezvény. A 2014. szeptember 19-e és 21-e között megrendezésre kerülő eseménynek ezúttal is a Budai Vár ad majd otthont. Akik az elmúlt három évben ellátogattak Magyarország legnagyobb édességünnepére azok tudják, hogy kizárólag a minőséggel és az édesipar „krémjével” találkozhattak az eseményen.A vendégek a csokoládék és édességek ünnepén idén is megkóstolhatják a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládékat és édességeket, süteményeket és fagylaltokat, és olyan világhírű márkákat ismerhetnek meg , amelyek csak az Édes Napokon képviseltetik magukat.

Ebben az évben az Édes Napok már felkerült Európa legjelentősebb csokoládé és édesség-útvonalára, hiszen az öt legnagyobb európai fesztivál között tartják számon. Nem hiába, hiszen a szervezők arra törekedtek, hogy Soprontól-Nyíregyházáig a legkiválóbb csokoládé-, és édességkészítőket valamint forgalmazókat lássák vendégül. Természetesen a kínálatból nem hiányozhatnak az elismert nemzetközi finomságok sem, legyen ez akár egy svájci vagy belga csokoládé.

A szervezők ugyanakkor törekednek arra is, hogy a díjazott csokoládégyártóktól a kevésbé ismert, ugyanakkor minőséget kináló manufaktúrákig mindenkinek lehetőséget biztosítsanak a bemutatkozásra.

Néhány résztvevő a teljesség igénye nélkül: Szánthó Tibor, a ChocoMe, a Bonbonier, a Harrer Csokoládé, a Zangio, a Bonbonetti és a Szamos.

Az előző évekhez hasonlóan idén is több újdonsággal várják majd a látogatókat az Édes Napok rendezvényén. 2014 a sütemények éve lesz. A kiállítók között a hagyományos süteménykészítők ugyanúgy jelen lesznek, mint a modern cukrászat képviselői. A szervezők számos olyan programmal készülnek, amely a süteménykészítéshez, fogyasztáshoz kötődik. A Miele gasztroszínpadán ismert chefek, cukrászok és többek között a fő támogató, azaz a tv2.hu sztárjai is bemutatókat tartanak.

Az egyik legkülönlegesebb attrakció a „So delicious fashion show” lesz, amit a Hotel Sofitel Budapesttel közösen szerveznek. Az egyedi műsor szintén a sütemények köré épül: tíz elismert divattervező által tervezett ruhákhoz a Sofitel Hotel mestercukrászai megálmodtak egy-egy tortát. A ruhaköltemények és a hozzáillő design édességek bemutatója 2014. szeptember 20-án lesz a Savoyai teraszon felállított kifutón.

A porgramokról bővebben az alábbiakban olvashatnak:


A szervezők mindenkit szeretettel hívnak és várnak a IV. Édes Napokra!
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat