Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSABarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Azt hittük, csupán egy "sima" hekkes... Tévedtünk, a HEKK Terasz ennél sokkal több! Nyomtatás E-mail
2015. máj. 29.
Néhány nappal ezelőtt nyitotta meg kapuit a HEKK Terasz Vácott a Sánc dűlőben (a bicikli út mentén). Első hallásra egy "snassz" Duna-parti hekkezőt képzeltünk el, ám elképzelésünk már a vendéglátóegység parkolójába érve megdőlt, majd a vendéglátóegység ajtaján belépve - nem túlzás, ha azt mondjuk - tátva maradt a szánk. Egy tengerparti hangulatot idéző, maximális igényességgel kialakított étterem látványa fogadott, ahonnan a vendég a kiszolgáló pulton át betekintést nyerhet a legelitebb éttermekre hajazó, profin felszerelt konyha életébe is.Bátran mondhatjuk: Vác városa egy új színfolttal gazdagodott a HEKK Terasz étterem elindulásával. Mint megtudtuk, a mostanra megvalósult ötlet már négy éve érlelődött a tulajdonosban, aki - mint az az éttermen és az étkekben is tükröződik - kizárólag maximális minőséget kíván nyújtani vendégeinek, baráti áron.


S hogy milyen finomságokat fogyaszthatunk a HEKK Terasz asztalainál? Nos, nem egyszerű dióhéjban összeszedni, mert a kínálat igen széles. Így a teljesség igénye nélkül felsorolunk most néhány dolgot olvasóinknak: kapható gyümölcsleves, hekk, dühös hekk (csípős), sült keszeg, hamburger, halburger, lazac szendvics, grill kolbász, saslik, rostlapon sült húsok, konfitált malachúsos szendvics, gofri, limonádék, jéghideg csapolt sörök, és gyermekkorunk egyik kedvence, a csavart fagyi is.

 

S, hogy az étlapon szereplő étkeket ki találta ki, kik készítik, arra vonatkozóan is beszereztünk némi információt, egy kicsit belesve a kulisszák mögé. Az étterem két szakácsa, Juhász Balázs és Jakab Marcell tudásának legjavát adja hozzá az ételekhez. A két úriember tökéletesen kiegészíti egymást a konyhában, alkotva sok-sok frenetikus étket a vendégek nagy megelégedettségére. Kulisszatitokként árulták el nekünk, hogy az ételekhez használt fűszernövények egy részét, illetve a saláták alapanyagait az étterem melletti fűszernövényes kertből, mindig frissen gyűjtik be.

 

Miután megkóstoltunk ezt-azt, összeállt a teljes kép a HEKK Teraszról. A külcsíny és a belbecs tökéletes összhangban van ebben a családias hangulatú étteremben, ahol nem csak jó lenni és jó enni, hanem bátran mondhatjuk, hogy: ahová jó visszatérni is.Itt tennénk még hozzá, hogy a HEKK Terasz étteremhez egy négy szobából álló panzió is kapcsolódik, amely kellemes pihenési lehetőséget, szállást kínál a megfáradt utazóknak.

Aki pedig az étkezés és pihenés mellett egy kis testmozgásra vágyna, annak jó hír, hogy hamarosan elkészül egy palánkos focipálya is az étterem mellett, amely mindössze néhány korsó sör fejébe birtokba vehető lesz.

Ha erre járnak - akár autóval, akár kerékpárral, csak ajánlani tudjuk, hogy térjenek be és töltsenek el egy kis időt a HEKK Teraszon, s kóstoljanak bele abba az összhangba, ami minket is megérintett ebben a vendéglátóegységben!


Megosztás
 
 
The Red Rouge ...az örök divat!

Hekk teraszThe Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat