Vác Online

KERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

Royal Group Holding

BioTechUSA



Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
RECEPT-TÚRA
Karácsonyi verseny 2014 - Mustáros szűzérmék galuskával tejszínes gombamártással
Nyomtatás E-mail
Hozzávalók a szűzérméhez: 50 dkg sertés szűz, 1 evőkanál mustár, só, bors, olaj, liszt. Elkészítés: a húst körülbelül 2 centi vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és a szeletek mindkét oldalát megkenjük mustárral. Ezután a húsokat egy tálba teszünk, egy kevés étolajat vagy olíva olajat és pár órára a hűtőben pácolódni hagyjuk. Egy serpenyőt felforrósítunk, 2-3 evőkanál olajat öntünk bele. A húsokat lisztben megforgatjuk és aranybarnára sütjük.
 ... bővebben » 
 
Karácsonyi verseny 2014 - Töltött pulykamell mandulás karácsonyi fánkkal és kumkvat mártással
Nyomtatás E-mail
A körülbelül egy kilogrammos húst úgy vágtam fel, hogy ki tudjam teríteni. Nem klopfoltam ki, mert azt akartam, hogy legyen benne hús.
 ... bővebben » 
 
Karácsonyi verseny 2014 - Rosé kacsamell vargányás polentával
Nyomtatás E-mail
Egy kb. 40 dkg-os húst én úgy sütöttem meg, hogy a kockásra bevagdosott bőrös felén kezdtem sütni a közepesnél magasabb hőfokon, hogy a zsír kiolvadjon belőle és süljön, ne pedig főljön a hús. Szépen meg is pirult 15 perc alatt, közben lehetett látni, hogy a húsos része lassan kifehéredik majdnem a közepéig. Ekkor megfordítottam és a másik felét kicsit kisebb hőfokon sütöttem még10 percig. Sütés előtt kissé megsóztam és meg is borsoztam a húst. Ettől több ízesítő és fűszer nem is került rá később sem, csak még egy kis plusz só. Finom himalájai rózsaszín só.
 ... bővebben » 
 
Karácsonyi verseny 2014 - Rózsaszín szűz tészta burokban vargányás szósszal és zöldbab rőzsével
Nyomtatás E-mail
Szeretem a kihívásokat, ezért neki álltam egy nappal korábban, hogy elősüssem a húsokat. Besóztam, kicsit megborsoztam és forró serpenyőben egyenként elősütöttem mindet. Közben állandóan figyeltem, hogy milyen a hús, ha megnyomkodom, mennyire puha még vagy rugalmas.
 ... bővebben » 
 

<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Eredmények 19 - 27 / 30





 

Anatólia Gyros és Hamburger Bár



The Red Rouge ...az örök divat!

Hekk terasz

ECO fabrikett VÁC


The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail





   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat