Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MoziShop
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
RECEPT-TÚRA
Azt hittük, csupán egy "sima" hekkes... Tévedtünk, a HEKK Terasz ennél sokkal több!
Nyomtatás E-mail
Néhány nappal ezelőtt nyitotta meg kapuit a HEKK Terasz Vácott a Sánc dűlőben (a bicikli út mentén). Első hallásra egy "snassz" Duna-parti hekkezőt képzeltünk el, ám elképzelésünk már a vendéglátóegység parkolójába érve megdőlt, majd a vendéglátóegység ajtaján belépve - nem túlzás, ha azt mondjuk - tátva maradt a szánk. Egy tengerparti hangulatot idéző, maximális igényességgel kialakított étterem látványa fogadott, ahonnan a vendég a kiszolgáló pulton át betekintést nyerhet a legelitebb éttermekre hajazó, profin felszerelt konyha életébe is.
 ... bővebben » 
 
GreenGo Juice Bár - ilyen még nem volt Vácott!
Nyomtatás E-mail
2015. május 11-én, hétfőn reggel megnyitotta kapuit Vác első juice bárja, a GreenGo. A nyitást követő napon betértünk a Zichy Hippolyt utca 24. szám alatt (a mélygarázs bejárata mellett) található üzletbe, ahol az ötletgazda, egyben üzletvezető Csernák Gábort kérdeztük többek között arról, hogy mit is takar pontosan a juice bár kifejezés.
 ... bővebben » 
 
Hogy milyen a gyros Sződligeten? Király!
Nyomtatás E-mail
Számtalan embertől hallottuk már vissza, hogy komálják a sződligeti gyros-ost, azaz a Gyros Kings-et. Ezt alátámasztotta az a tény is, hogy a vendéglátóegységgel nemrégiben közösen indított játékon - amelyen két hetente valami "finomenálisat" lehet nyerni - rendszeresen sokan vesznek részt. Mindemellett természetesen saját tapasztalataink is vannak velük kapcsolatban, amelyek alapján mi is csak ajánlani tudjuk őket. A minap Tóth Tamással, a Gyros Kings vezetőjével beszélgettünk többek között arról, hogy mi lehet a sikerük titka.
 ... bővebben » 
 
Tripláz a street food váci úttörője - jön a #Repeta Beugró
Nyomtatás E-mail
Nagy a készülődés Vácott, a Széchenyi utca 42/C-ben. Az üzlethelyiség kívülről ugyan még nincs dekorálva, de mi már tudjuk: a nagy népszerűségnek örvendő váci étteremhálózat, a #Repeta újabb tagja, a Beugró nyílik meg itt hamarosan. A #Repeta Bisztró és a #Repeta Fish & Chips után ez a harmadik a sorban. Az új üzlet nyitásának apropóján a minap Glázer Istvánnal, a street food váci úttörőjének számító #Repeta éttermek üzletvezetőjével beszélgettünk - többek között arról, mi a különbség a három vendéglátóegység között.
 ... bővebben » 
 

<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10 - 18 / 32

 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat