Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Közeleg az iskolakezdés, tanítsuk meg gyermekeinket közlekedni!
2017. aug. 14.
Az iskolai időszak alatt sok gyermek egyedül megy iskolába és haza, s válik ezáltal potenciális áldozattá az utak mentén. Ők a közlekedésben a legvédtelenebbek és legveszélyeztetettebbek, ugyanis egyszerre leginkább csak egy dologra figyelnek, s figyelmük hajlamos elkalandozni, bármi után hirtelen kiszaladhatnak az úttestre, nem gondolva bele a következményekbe. Ennek pedig tragikus vége lehet. Akárcsak annak, hogy alacsony termetük és hirtelenségük miatt a járművezetők nehezebben veszik észre őket. közlekedési szabályok ismerete és betartása életmentő fontosságú lehet vidéki és városi gyereknek egyaránt! A szülő felelőssége felkészíteni, önállóságra nevelni és megtanítani gyermekét, hogyan közlekedjen helyesen és mire figyeljen, hogy testi épségére vigyázhasson!
 ... bővebben » 
 
Energetikai korszerűsítés a Mező kollégiumában egy nyertes pályázat nyomán
2017. júl. 03.
Az FM Közép-Magyarországi Agrár-Szakképző Központ, Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium a „Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztései” című konstrukció keretében pályázatot nyújtott be. A KEHOP-5.2.10-16-2016-00044 azonosító számmal regisztrált, a „A Földművelésügyi Minisztérium Közép-magyarországi Agrár-Szakképző Központ üzemeltetésében lévő kollégium épületek energetikai korszerűsítése” c. pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Környezeti és Energia Operatív Program Irányító Hatósága 175 300 848,- Ft összegű támogatásra érdemesnek minősítette. A projekt 2016. novemberében kezdődött, tervezett befejezése 2017. végére várható.
 ... bővebben » 
 
A lány, aki 12 nyelven beszél - Egy különleges nyelvtanulási módszer bemutatója Vácon!
2017. máj. 15.
Spanyol, norvég, olasz, francia, holland, dán, svéd, eszperantó, orosz, angol, finn, német nyelveken eladhatatlannak tűnik Czeglédi Nagy Zsófia. A 23 éves veszprémi hölgy középiskolai nyelvvizsgabajnok volt, aki gimnázium évei elején elhatározta, hogy érettségiig 10 nyelvből vizsgázik le, ami sikerült is neki. Mindig nagyon érdekelték az idegen nyelvek. Az angol nyelvű ovis dalolós évei után a Kossuth iskolában is angolt tanult, de az igazi „őrület” csak középiskolásként érte el. A Lovassyban végezte el az első évet, majd elhatározta, hogy kezdeti lépésként belevág ebbe a projektbe, ami Gaál Ottó ötlete volt. A veszprémi szakember egy országos hírű speciális nyelvtanulási módszer kifejlesztője, s úgy gondolta, ez a kísérlet látványosan igazolná az általa mutatott eredményes utat.   Zsófiában nem kellett csalódnia, mivel jól ment neki a tanulás. Emelett a szabadidőt sem hanyagolta el, nem maradt le semmiről, voltak mellette barátok, jutott idő a szórakozásra, no és még az érettségire való felkészülésre is.
 ... bővebben » 
 
A német-magyar duális képzés és mérlege
2017. ápr. 25.
A tőkeerős modern gazdaságokat elemző szakemberek szerint alapos és állandó kutatás-fejlesztési tevékenység nélkül növekedés nem lehetséges. Részint ezzel magyarázható a mögöttünk hagyott évtized egyik sokat hangoztatott tétele: a felsőoktatásának egyre inkább a magasan képzett, kellő számú a legújabb elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában lévő szakemberképzés megvalósítását kell célul kitűznie. Érdeke ez nemcsak a gazdaság szereplőinek, de a társadalom egészének is.
 ... bővebben » 
 
Vissza az óvodába?
2016. júl. 29.
Sosem szerettem óvodába járni, valószínűleg nem voltam ezzel egyedül. Mindennap ugyanaz a szisztéma. Reggeli, játék, ebéd, játék, uzsonna, hazamenetel. Idegen nénik játszottak velünk, akik ezért még fizetést is kaptak.
 ... bővebben » 
 
Tanévzárót és diplomaátadó ünnepséget tartottak az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán
2016. júl. 07.
A hagyományokhoz híven idén is július elején került sor a diplomák átadására az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. Ez alkalommal is több száz hallgató vehette át oklevelét óvodapedagógus, tanító, csecsemőgondozó, szociálpedagógus és kántor szakon valamint a másoddiplomás képzéseken.
 ... bővebben » 
 
Élményalapú programozó iskola nyílik 7-14 éves diákok számára Vácon
2016. jún. 17.
A gyerekeknek természetes, hogy számítógépet, tabletet, okostelefont használnak. Itt a lehetőség, hogy olyan módon tanulják meg használni, ami egész életükre pozitív hatással lesz. A szükséges tudást és az első sikerélményeket augusztus 22-től már a Vácon is elérhető Logiscool-ban szerezhetik meg a gyerekek.
 ... bővebben » 
 
Nagy sikert aratott a Rottenbiller Utcai Alapfokú Művészeti Iskola Tanévzáró Gálája Vácon
2016. jún. 14.
Szombaton, 2016. június 12-én megtartotta hagyományos Tanévzáró Gáláját a Rottenbiller Utcai Alapfokú Művészeti Iskola Vácon, a Madách Imre Művelődési Központban. A kismarosi, váci és sződligeti általános iskolás csoportokat számos táncstílusban felvonultató esemény telt ház előtt zajlott, és a közönség visszajelzései alapján nagy sikert aratott.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9 - 16 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat