Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Városi Pedagógus Napot tartanak Vácott
2015. jún. 04.
A váci oktatási intézményekben tevékenykedő pedagógusokat az idén is városi ünnepség keretében köszöntik. A mai napon 10 órától, a Pannónia Házban (Vác, Köztársaság út 19.) megrendezésre kerülő pedagógus-napi ünnepségnek ezúttal is szerves részét képezi majd az önkormányzat által alapított díjak és kitüntetések átadása, így: a Váci Katedra díj, a Vác Város Oktatását segítő munkáért oklevél, valamint a Vác Város Tehetséggondozásáért díj.
       
 ... bővebben » 
 
Családi nap a Juhászért
2015. jún. 02.
Idén először került megrendezésre a családi nap iskolánkban a szülői munkaközösség szervezésében. A rendezvény célja, hogy gyerekek, szülők és a pedagógusok egyaránt egy kellemes, vidám napot töltsenek együtt, miközben az iskola számára is segítséget tudnak nyújtani egy közös cél elérésében.
 ... bővebben » 
 
Rangos elismerés a MOL-tól egy váci fizika tanárnak
2015. máj. 29.
A MOL idén hatodik alkalommal adta át a MesterM-díját a középiskolai matematika, fizika és kémiatanárok számára. A természettudományos középiskolai tanároknak járó egyik legrangosabb hazai elismerést a mai napon vehette át tíz példamutató pedagógus - köztük a váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium fizika tanára, Jendrék Miklós is - a Nemzeti Galériában.
 ... bővebben » 
 
Én szeretem a matematikát!
2015. máj. 24.
Ez a mondat lehetne Alexy Milánnak, a Juhász Gyula Általános Iskola 8. a osztályos tanulójának a mottója, jelmondata. Milán évek óta sikert sikerre halmoz a városi, megyei és országos matematika és informatika versenyeken. „Természetesen” a többi tantárgyból is kitűnően teljesít, hiszen a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen Dolnay Ádámmal, Fehér Boglárkával és Zöld Bélával egy csapatban az országos 2. helyezést hozták el.
 ... bővebben » 
 
Juhászos siker a Teleki Pál Országos Földrajz-Földtan Versenyen
2015. máj. 18.
Az elmúlt hétvégén, 2015. május 15-e és 17-e között Egerben került megrendezésre a Teleki Pál Földrajz-Földtan Verseny országos döntője. A nyolcadikosokat Pest megyéből a megyei verseny győztese, Fehér Boglárka képviselte, aki a Váci Juhász Gyula Általános Iskola tanulója.
 ... bővebben » 
 
Selyések Határtalanul - egy sikeres pályázat margójára
2015. máj. 15.
A Selye János Humán Szakközépiskola 2014-ben 2,7 millió forintot nyert a Határtalanul pályázat keretében. Ez többek között lehetővé tette 40 szabadkai diák 4 napos magyarországi, és 40 selyés diák 4 napos szerbiai, vajdasági utazását közös, programjaikat. A tanulók és a 4-4 kísérőtanár közös projektjének lezárása, és a pályázati kiírásban előírtak szerinti dokumentálása most zajlik, továbbá szintén a nyertes pályázatnak köszönhetően hátra van még egy rendezvény megvalósítása - derült ki azon a sajtótájékoztatón, amelyet a mai napon tartott a váci egészségügyi oktatási intézményben a projektvezető Csatainé Neumann Rita tanárnő.
 ... bővebben » 
 
Németh Eszter lett a város 15. diákpolgármestere
2015. ápr. 27.
Eszter negyedmagával indult neki a választásnak, hiszen az idén is a Madách Gimnázium jelöltjével, Zopcsák Zalánnal, a Konziosok jelöltjével Novák Bálinttal és Varga Marcellal, a közgázosok jelöltjével kellett megküzdeni.
 ... bővebben » 
 
Egy verőcei és egy váci iskola is szerepel a Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny megyei fordulójában
2015. ápr. 20.
A Vác Katasztrófavédelmi Kirendeltség idén is megrendezte a Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt. Az idei vetélkedő a váci Madách Imre Művelődési Központban került megrendezésre még 2015. április 9-én 9 órai kezdettel. A versenyre idén a kirendeltség területén lévő iskolák közül 14 iskola (összesen 14 csoporttal) nevezett. A verseny két korosztály részére került kiírásra: általános és középiskolás kategóriában. Az általános iskolai kategóriában 11, míg a középiskolai kategóriában 3 csapat indult. A kategóriák első helyezettjei a 2015. április 21-én, azaz a holnapi napon megrendezésre kerülő megyei versenyen fogják képviselni a kirendeltséget.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat