Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Program a fiatalok foglalkoztatásának növelésére
2016. márc. 22.
Személyre szabott segítséget kapnak azok a fiatalok, akik bekapcsolódnak az Ifjúsági Garancia Rendszerbe. A program célja, hogy minél kevesebb időt töltsenek a fiatalok munkanélküliségben, inaktivitásban vagy tanulás nélkül.
 ... bővebben » 
 
Rangos szakmai elismerésben részesült Jendrék Miklós, a Boronkay fizikatanára
2016. márc. 22.
Több évtizedes hagyomány, hogy az évente megrendezett Országos Fizikatanári Ankét ünnepélyes megnyitóján kitüntetéseket ad át a rendezvény szervezője, az Eötvös Loránd Fizikai Társulat az általa érdemesnek ítélt fizikatanároknak. Az idei, március 19-én Nyíregyházán megrendezett 59. Országos Fizikatanári Ankéton Jendrék Miklós Mikola Sándor-díjban részesült.
 ... bővebben » 
 
Váci Íz-Lelő Napok: gasztronómiai verseny három napon át
2016. márc. 18.
Az FM KASZK - Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakképző Iskola 2015. április 13-14-15-én ismét megrendezi a Váci Íz-Lelő Napok gasztronómiai versenyt. A versenyen részt vehet minden szőlőtermelő, bort-, pálinkát-, valamint házikolbászt, házi sajtot készítő mester, aki szakértő zsűrivel szeretné megméretni az általa készített ételek és italok értékét.
 ... bővebben » 
 
Újra finn nyelvtanfolyam indul Vácon
2016. márc. 17.
A váci Magyar-Finn Baráti Kör áprilistól júniusig tartó, alapszintű finn nyelvtanfolyamot szervez. Az órákat keddi napokon 17 órai kezdettel tartják majd az Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termében (2600 Vác, Széchenyi utca 24). Az első alkalom 2016. április 5-én, kedden lesz. Jelentkezni és érdeklődni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges   e-mail címen vagy a 06 (20) 775-36-41-es telefonszámon lehet. A váci Magyar-Finn Baráti Kör minden érdeklődőt szeretettel vár!
 
Íme az általános iskolák körzethatárai
2016. márc. 15.
A Pest Megyei Kormányhivatal köznevelési ágazati irányítási jogkörében eljárva a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (8) bekezdésében, valamint a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 24. § (1) bekezdésben foglalt felhatalmazás alapján kijelölte a Pest megye közigazgatási területén működő állami feladatot ellátó, kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárait.
 ... bővebben » 
 
Általános iskolai beíratkozások április közepén
2016. márc. 10.
A 2016/2017-es tanévre történő általános iskolai beíratkozásokat 2016. április 14-én és 15-én (csütörtöki és pénteki nap) tartják az adott intézményekben - derül ki a Pest Megyei Kormányhivatal hirdetményéből, melyet ide kattintva teljes egészében is olvashatnak.
 
Nemzeti Tehetség Program a Boronkayban
2016. febr. 14.
A Nemzeti Tehetség Program támogatásával „A matematikai határai” címen indított tehetséggondozó programot a Váci Szakképzési Centrum Boronkay György Műszaki Szakközépiskolája és Gimnáziuma.
 ... bővebben » 
 
Három váci tanintézmény össztartozása meghaladja a 60 millió Ft-ot!
2016. jan. 27.
Pontosabban nem az iskolák tartoznak ennyi pénzzel, hanem az ezen intézmények fenntartásáért felelős Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, közismert nevén a KLIK - derül ki abból a sajtóközleményből, amelyet Juhász Béla az Együtt – a Korszakváltók Pártja választókerületi elnöke ma reggel juttatott el szerkesztőségünkhöz. A közlemény további részletei az alábbiakban ismerhetik meg az Olvasók.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat